2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جووون چی شد هیچ علامتی نشون نداده ؟؟؟ بچشو کی الان شیر میده ؟؟؟؟

ن متاسفانه هیچگونه واکنشی نداره ک امید وار شیم دکترا ک کلا ازش قطع امید کردن و میگن خوب نمیشه ولی ما همچنان امیدمون بخداس بچشم طفلی شیر خشک میخوره 😔

پسر و همسرم همه دنیام❤
ن متاسفانه هیچگونه واکنشی نداره ک امید وار شیم دکترا ک کلا ازش قطع امید کردن و میگن خوب نمیشه ولی ما ...

خیلی بخدا تو فکرشم تایپیکتو سیو کردم هی مییام تند تند نگاه میکنم ببینم خبری نشد 

خدایا تو رو به امام حسین شفاش بده 😭

خیلی بخدا تو فکرشم تایپیکتو سیو کردم هی مییام تند تند نگاه میکنم ببینم خبری نشد  خدایا تو رو ب ...

دیگه انقد اسمشو میارم و تو فکرشم شوهرم دیشب ازم عصبانی شد گفت دیگه داری دیوونه میشی بسه دیگه ولی چیکار کنم از جلو چشمم اصن نمیره الان فشارش خیلی پایینه دکترا گفتن اگه تا ۱۰روز دیگه فشارش بالا نیاد خودتونو اماده کنین ک اندامای حیاطیش از کار بیفتن البته ۳ ۴ روز پیش این حرفو زدن دیگه تا اخر هفته مشخص میشه😔😔😔

پسر و همسرم همه دنیام❤
دیگه انقد اسمشو میارم و تو فکرشم شوهرم دیشب ازم عصبانی شد گفت دیگه داری دیوونه میشی بسه دیگه ولی چیک ...

خیلی سخته میدونم درکت میکنم عزیزم 

ولی سعی کن جلو شوهرت خودتو نگه داری 

مردا خودشون کم ناراحتی ندارن بهشون فشار می‌یاد 

خیلی ناراحت شدم خودت فکر میکنی چی میشه ؟؟؟؟

خیلی سخته میدونم درکت میکنم عزیزم  ولی سعی کن جلو شوهرت خودتو نگه داری  مردا خودشون کم ن ...

من فقط منتظرم خدا معجزه کنه براش اگه چیزیش شه بچه هاش چی میشن خدایا😭😭😭از ۲۸ام تو کماس هیچ علائمی نداره یکم امیدوار شیم دکترم گفته دوسوم سلولای مغزش مردن😔

پسر و همسرم همه دنیام❤
استارتر جان هرشب میام به تاپیکت سرمیزنم به این امیدکه بگی دوستت شفاگرفته توکل به خدا ان شاالله خوب ...

مرسی عزیزم دعا کن بیام خبر بهوش اومدنشو بدم الان۲۲روزه تو کماس😔 

پسر و همسرم همه دنیام❤