2777
2789
عنوان

مادرشوهر دروغ گو و حیله گر

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 110 پست

چقد براتون مهم بود که دعوت بشین  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی مادرشوهرم حقشونه عزیزم خیلی آدمای بی رحمین

الان آخه این چه مسئله ای هستش که به خاطرش باهم دربیفتن

خاله شوهرش دعوتشون نکرده شوهرش بابد زنگ بزنه به مادرش فحشش بده؟؟؟!!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

چ طدز فکری داری ینی چی بسوزه 

مث خووهر شوهرای منی دوس دارن همه نطابق میلشون رفتار کنن کسی اینکارو نککه تمام دهن و زندگیشون رو میزارن چطور طرف رو بسوزونیم واقعا مهربوتر باشیم متلک نگفته تهمت نزده فقط دعوتت نکرده

نه بی احترامیش مهم بود 

بی احترامی نکرده اصلا بالفرض که به حرف مادرشوهرتون گوش کرده خونه همچین آدم چرند دهن بینی واسه چی میخواستین برین؟

بدبختی اینجاست نمیبینمشون و همشون لنگه هم هستن

با این وضعیت فقط میشه بگی از اینکه دعوتت نکردن به چه دلیل انقدر ناراحتی و آروم قرار نداری؟؟؟؟؟؟چون من اگر جات بودم خدامو صد هزار مرتبه شکر میکردم 

شایدم مادرشوهره کرم ریخته از کجا معلوم

معلوم نیست حتی با این فرض همسر استارتر نباید زنگ میزد میزبان اگه واقعا براش مهم بود دعوتش میکرد 

بی احترامی نکرده اصلا بالفرض که به حرف مادرشوهرتون گوش کرده خونه همچین آدم چرند دهن بینی واسه چی میخ ...

همسرم گفت ناراحت نباش حساب نکن ولی اینکه همه رو گفته منو نگفته به حرف مادرشوهرم ناراحت شدم

معلوم نیست حتی با این فرض همسر استارتر نباید زنگ میزد میزبان اگه واقعا براش مهم بود دعوتش میکرد  ...

مادرش گفت آره زنگ زدم بگم بیاد شوهرم گفت مگه تو صاحب مجلسی اونم دیگه هیچی نگفت گفت دیگه زنگ نزن برای فضولی