2777
2789
عنوان

مادرشوهر دروغ گو و حیله گر

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 110 پست
یکی عمدی اینکارو می‌کنه باید سوزند

بابا دوست نداشته تو جمعشون باشی همینطور تو میگی بدم میاد و همه ازش میترسن و ادم خوبی نیس احتمالا اونم همچین حسی ب تو داره 

واقعا چطور جایی ک از میزبان خوشت نمیاد دوس داری دعوت بشی

مادرش گفت آره زنگ زدم بگم بیاد شوهرم گفت مگه تو صاحب مجلسی اونم دیگه هیچی نگفت گفت دیگه زنگ نزن برای ...

میفهمم حستون رو

ولی چارش فقط بی محلیه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت فقط میشه بگی از اینکه دعوتت نکردن به چه دلیل انقدر ناراحتی و آروم قرار نداری؟؟؟؟؟؟چون م ...

ببین عزیزم همه عروساشون دعوت کردن منو نگفتن چرا چون فکر کردن باخبر نمیشم حتی مادرشوهرم هنگ بود گفته تو از کجا باخبر شدی

بابا دوست نداشته تو جمعشون باشی همینطور تو میگی بدم میاد و همه ازش میترسن و ادم خوبی نیس احتمالا اون ...

عزیزم میزبان خاله شوهرمه ولی من مادرشوهرمو گفتم که اون نزاشته

در کل دوست عزیز منم زیاد تو این موقعیتها بودم ولی اینکه شوهرت زنگ زده بدترین کاره کاری ندارم بیاحترامی کروه و..ولی میدونن ناراحت شدی و اونا ته دلشون خوشحال هم میشن از ناراحتیت پس بهترین کار اینه ک اصلا ب رو خودت نمیاوردی بهترین کار فاصله گرفتن از ادمای سمی هستش

آخه اصلا نمیبینمشون اونا فکر میکردن من باخبر نمیشم الان فهمیدم باخبرم خواستن بپوشونن

سلام

دعوت نکنند

مگه طلبکاری

وجه ی خودتو پایین نیار جلوشون 

مگه همه جا ادم باید حضور داشته باشه

ممنون از همدردیتون می‌خوام بهش فکر نکنم ولی یکم سخته

کاملا درکتون میکنم 

مادرشوهر منم تا وقتی همسرم زنده بود نمیذاشت خونه کسی از اقوام همسرم بریم جز خواهرای خودش حتی الانم که همسرم فوت کرده کلا رابطه من و اونا رو قطع کرد 

امروز بزورم شده خودتون رو سرگرم کنید ولی از فردا انرژیتون رو بذارید برای خودتون و همسرتون و قوی کردن رابطه تون اینجوری اون بیشتر میسوزه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
در کل دوست عزیز منم زیاد تو این موقعیتها بودم ولی اینکه شوهرت زنگ زده بدترین کاره کاری ندارم بیاحترا ...

بله درست میگی و اینکه فهمیدن ناراحت شدم درسته ازشون فاصله دارم ولی ناراحت هم بودم

سلام دعوت نکنند مگه طلبکاری وجه ی خودتو پایین نیار جلوشون  مگه همه جا ادم باید حضور دا ...

نه ولی شما تصور کن تو جمعی همه رو بگن شمارو بدونی از عمد مادرشوهرتون نزاره براتون سخت نمیشه