2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی میخوام

79 بازدید | 18 پست

میخوام بعد چندسال مبلامو بفروشم ۱ت وبه جاش یه دست مبل ۵ ت بخرم برای اینکارم میخوام یکم طلا بفروشم به نظرتون کار درستی میکنم یانه؟ شوهرم میگه طلا برای وسیله خونه نفروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت راس میگه

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

شوهرت درست میگه، اگه پول دستتون اومد ، این تغییر و بده، تازه اینم بگم، جنس های قدیمی خیلی بهترن، جدیدا چون همه چی گرونه، کیفیت زدن و انگار ببخشید با تف درست شده. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
شوهرت درست میگه، اگه پول دستتون اومد ، این تغییر و بده، تازه اینم بگم، جنس های قدیمی خیلی بهترن، جدی ...

پول دستمون نمیاد هرچی داریمم باید بدیم تا بنایی کنیم داره خونه میسازه،نمیتونه کمکم کنه منم خسته شدم از این مبلام

پول دستمون نمیاد هرچی داریمم باید بدیم تا بنایی کنیم داره خونه میسازه،نمیتونه کمکم کنه منم خسته شدم ...

خب الان داری خونه می سازی، به خودت فرصت بده، با زندگی کسب هم مقایسه نکن. الان بتونی یک کابینت خوب بزنی ارجحیت داره به مبل، ، البته حق بهت میدم. اگه واقعا روی مخته این کار و بکن. به تعمیر مبلم فکر کن. می دونی از چی لجم می گیره، اینقد مبلمان گرون شده اما کیفیتم ندارن. با این حال، سخت نگیر، اگر مبل خوشحالت می کنه بگیر. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
به اندازه فروش پول مبلها،مبل دسته دوم بخر،توی دیوارهم بگردی هست

اتفاقا مبلایی هم که میخوام بخرم دست دوم هستن الان دست دوماهم گرونه ۵ت گفتن 

۴ت لازم دارم 

میتونم از داداشم قرض بگیرم اما شوهرم ناراحت میشه

فقط گزینه طلا میمونه

خب الان داری خونه می سازی، به خودت فرصت بده، با زندگی کسب هم مقایسه نکن. الان بتونی یک کابینت خوب بز ...

خونه ته دنیا داریم میسازیم نه واسه نشیمنی خودمون واسه اینکه بفروشیم یه خونه بتونیم بخریم اگر خونه برای خودم بود دلم خوش بود مبلام قدیمیه با خودم میگم اومدم سال دیگه مردم طلاهام میمونه بقیه میخورن حسرت یه دست مبل میمونه رودلم 

الان آرزوی یه خونه شیک تمیز سرامیک شده مونده رو دلم