2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .من پلکسر جای جوش و لک انجام دادم . به همراه مزونیدلینگ . جنس پوستم چربه و سفیدم . خیلی ر ...

سلام عزیزم،مبارکتون باشه😍 کی انجام دادین؟قرمزیش کی رفع شد؟

اگه مقدوره میتونین عکس بدین از یه قسمتش

سلام عزیزم،مبارکتون باشه😍 کی انجام دادین؟قرمزیش کی رفع شد؟ اگه مقدوره میتونین عکس بدین از یه قسمتش

مرسی عزیزم . من جلسه ی اولمو تیر ماه انجام دادم قرمزی که بابت مزونیدلینگ صورتم بود یه هفته طول کشید رفع شد اما زخمای پلکسر حدود ده روز طول کشید تا بریزه .من سعی کردم نکنم خودش ریخت . منم پوستم خیلی حساسه .خداروشکر خیلی راضیم .اعتماد به نفسم رفته بالا.اینم بگم در مورد مزو یبار با دستگاه مزوگان قبلا انجام داده بودم مثل تفنگه از اسمش معلومه اصلا جواب نگرفتم .این دستگاه که من باهاش انجام دادم از این قلمی ها ی دستی بود. الانم انجام دادم صورتم قرمزه اما عکس دارم از دفعه ی قبلم .چطور برات بفرستم؟

سلام عزیزم،مبارکتون باشه😍 کی انجام دادین؟قرمزیش کی رفع شد؟ اگه مقدوره میتونین عکس بدین از یه قسمتش

راستی اینجور کارها مثل مزو یا میکرو یا پلکسر اگه جواب نده در عرض سه هفته بر میگرده .همینکه پوست ریزیت خوب بشه دوباره همون لک یا جای جوش رو دوباره میبینی . اما من یک تیر انجام دادم تا دیروز که دوباره رفتم انجام دادم هیچ برگشتی ندیدم . فقط ضد افتاب زدم مثل همیشه مراقبت انچنانی هم نداشتم .من از لیذر میترسیدم واسه همین پلکسر انجام دادم . 

راستی اینجور کارها مثل مزو یا میکرو یا پلکسر اگه جواب نده در عرض سه هفته بر میگرده .همینکه پوست ریزی ...

رهای عزیز من خرداد انجام دادم متاسفانه هنوزم قرمزیش هس،

الان نزدیکه سه ماهه،

کم شده قرمزی ولی هست هنوز،تا حدودی گودی ها رفع شده، جای حوش شمام گود بودش؟من عکسمو تو تامیک قبلی گذاشتم،البتهدالان نسبت ب اون موقع خیلی کم رنگ تر شده