2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رهای عزیز من خرداد انجام دادم متاسفانه هنوزم قرمزیش هس، الان نزدیکه سه ماهه، کم شده قرمزی ولی هست ...

اره جای جوش من هم گود بود.اما قرمزیش رفت .ده روزطول کشید زخمش بره . تا یه ماه هم چند جاش که قرمزی داشت اونم رفت عزیزم

اره جای جوش من هم گود بود.اما قرمزیش رفت .ده روزطول کشید زخمش بره . تا یه ماه هم چند جاش که قرمزی دا ...

رها نمیدونم چرا برا من قرمزیش نمیره الان دقیقا سه ماهه، دکترمم تعجب میکنه

رها نمیدونم چرا برا من قرمزیش نمیره الان دقیقا سه ماهه، دکترمم تعجب میکنه

عزیزم نگران نباش بالاخره میره من ندیدم کسی تا به حال بگه جای قرمزی مونده .مگه اینکه روی بینیش پلاسما جت کرده باشه. یه پماد هست خیلی معروفه ایرانیه ولی عالیه .پماد آلفا . برای سوختگی های درجه ی یک هم ازش استفاده میکنن .جلدش ابی سفیده .سرچ کنی برات میاره داروخونه ها دارن یا دی جی کالا . من دستم سوخته بود قبلا از این پماد زدم هیچی جاش نمونده . رژودرم هم برای همین محصوله . اینم امتحان کن . من یبار لایه بردار کترل زدم صورتم زخم و قرمز شد از این پماد زدم خوب شدم .قیمتش هم زیاد نیست . چون گیاهیه شیمیایی نیست نیاز نیست برای مشورت بری پیش دکتر .هیچ خطری نداره 

عزیزم نگران نباش بالاخره میره من ندیدم کسی تا به حال بگه جای قرمزی مونده .مگه اینکه روی بینیش پلاسما ...

رها من اولاش یه تیوپ کامل رژودرم رو استقاده کردم،دیدم فرقی نمیکنه میموزا و کنتراتوبکس شروع کردم، پزشک شما متخصص بود یا عمومی؟

رها من اولاش یه تیوپ کامل رژودرم رو استقاده کردم،دیدم فرقی نمیکنه میموزا و کنتراتوبکس شروع کردم، پزش ...

کسی که برای من پلکسر انجام داد اصلا پزشک نبود مربی فنی حرفه ای پوست و مو بود که کلینیک هم داره من کاراشو دیدم از نزدیک خیلی خوشم اومد و رفتم پیشش. اینی که من میگم اسمش الفا هستش زیر مجموعه ی رژودرم . پیش چند تا پزشک پوست برو اگه نگرانی نظرشونو بپرس عزیزم ... الان همه چی چاره داره نگران نباش بالاخره میره

کسی که برای من پلکسر انجام داد اصلا پزشک نبود مربی فنی حرفه ای پوست و مو بود که کلینیک هم داره من کا ...

عزیزم الفارم میشناسم لامصب بوی بدی داره رنگش هم زرده،چهل و پنج تومنه قیمتشم

دوستان الان ک نزدیک یک ساله از پلکسرم میگذره، از نتیجه ش راصی ام خیلی موستم صاف شده ولی قرمزی پوستم خیلی دیر ترمبم شد،در کل اگه صبر و تحمل دارین پا تو این راه بذارین قطعا نتیجه میلینین و اینکه تو فصل سرد انجام بدید تا نگران لک شدن جای پلکسرها نباشبن

سه ماه بعد پلکسر

وای عزیزم خیلی گودیات خوب شدن که منم میخام انجام بدم میشه کمکم کنید میترسم اثر نکنه مثلا 

جای جوشامم مثلا خیلی گود نیستا از مال شما کمتره 

شما چند جلسه رفتی و چکاری همراهش کردی

وای عزیزم خیلی گودیات خوب شدن که منم میخام انجام بدم میشه کمکم کنید میترسم اثر نکنه مثلا  جای ...

عزیزم یه جلسه رفتم،

کنارش ترمیم کننده استفاده کردم من از نتیجه ش راضیم فقط قرمزی و التهاب پلکسر خیلی دیر رف،چند ماه طول کشید،هنوزم یه کوچولو تو یکی از گونه هام قرمزی مونده،ولی خب هر چی قرمزی کمتر میشه پوستم صافتر میشه،

اگه جای جوشتون کمتره تی سی ای یا پیلینگ نقطه ای انجام بدید،جای قرمزیش زودتر میره اون،بعضی لیزر رو هم میگن خوبه،باز با دکتر مسورت کنین، درصمن حتما نگه دارین تو فصل سرد انجام بدید،چون مراقبتش تو گرمی تابستون سخته و احتمال لک شدن هس

وایییی چه خوب شدیییی گلی😍😍😍پیش کی رفتی کدوم شهری برگشت نداشته ؟

سلام اردبیل پیش یه یه پزشک عمومی که الان تخصص میخونن و کار نمیکنن،

البته رفع قرمزیش خیلی طول کشید برام و سر این خیلی اذیت شدم،ولی شکر راضیم،

خیر برگشت نداشته،چیزب که توسط خود بدن ترمیم میشه برگشت ندارخ مگع اینکه یه چی از بیرون تزریق کنی مثل فیلرا،

اونا برگشت دارن