2777
2789
عنوان

کسی بوده به خرید اعتیاد داشته باشه؟

5646 بازدید | 38 پست

دوست عزیزم

اگر به هر دلیلی محتوای این تاپیک ممکنه ناراحتتون کنه، لطفا به خودتون و من احترام بذارید و تاپیک دیگه ای رو برای مشارکت انتخاب کنید

ناراحت چرا

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هستم

هی ترک میکنم باز برمیگردم بهش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

دلایل ریشه ایش رو می دونم، می دونم گونه ای از وسواسه 

الان یه راهکار رفتارگرایانه می خوام که استاپ بشه، تجربه ای داشتید که تونسته باشید کنترلش کنید؟

دلایل ریشه ایش رو می دونم، می دونم گونه ای از وسواسه  الان یه راهکار رفتارگرایانه می خوام که ا ...

من ی دوستی دارم فوق العاده وسواسی هست و الان ک گفتی یادم اومد چقدرررر خرید میکنه و همش اضافه 

چرا بهش غلبه می کنید؟ توی خرید حضوری و آنلاین هر دو اینجور هستین؟

جفتشم زیاده روی کردم،البته الان خودم پیج زدم دیگه آنلاین خرید بچه گانه ندارم

چهار سال گذشته دارو ندارم رفت پای لباس دخترم،البته اینو بگم واقعا راضیم.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
چون آنلاین سفارش میدم و تمام مدت شب و روز دارم سایت ها رو چک می کنم و بدون توجه به نیازم می خرمشون

اوه کمترش کن خواهر

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من هستم هی ترک میکنم باز برمیگردم بهش

من انقدر اوضاعم خرابه هر روز یه لیست بلند می نویسم از سبد خریدی که شب قبل چک کردم و هی تیک می زنم که ثبت شده یا نه، الانم برای لباس و وسایل دخترم بدتر شدم

جفتشم زیاده روی کردم،البته الان خودم پیج زدم دیگه آنلاین خرید بچه گانه ندارم چهار سال گذشته دارو ند ...

چه خوب که تونستید کنترلش کنید من متاسفانه هنوز نتونستم، امروز دیدم حداقل یه مبلغ ثابت در روز دارم خرید می کنم این دو ماهه، ضرب در ۶۰ کردم دیدم اوه چقدر زیاده و حواسم نیست

اوه کمترش کن خواهر

خیلی دوس دارم ولی میگم اگر اینو نگیرم بعد پشیمون میشم بذار بخرمش حالا لازم میشه، دیروز دیدم از دوتا لباس دوبار سفارش دادم به دوتا آنلاین شاپ مختلف🫠☹️

چه خوب که تونستید کنترلش کنید من متاسفانه هنوز نتونستم، امروز دیدم حداقل یه مبلغ ثابت در روز دارم خر ...

خرید به اندازه خوبه

ولی من زیاده روی کردم

خودتون میتونین کسب درآمد کنین

پیج بزنین هم خرید عمده دارین هم اینکه فروش می‌ره و ی جورایی حس خرید کردنتون ارضا میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خیلی دوس دارم ولی میگم اگر اینو نگیرم بعد پشیمون میشم بذار بخرمش حالا لازم میشه، دیروز دیدم از دوتا ...

خوب میکنی بخر🤣