سلام ظهرتون بخیر باشه
می خواستم اگر تعبیر خواب بلد هستید کمکم کنید
خواهش می کنم یه جوابی چیزی بدید الکی از هر تاپیک اگر اطلاعی دارید رد نشید ممنون💖
من خواب دیدم که با همسر سابقم رفتیم خرید کردیم بعد اومدیم تو کوچه بزرگ یهویی دیدم یه آقا قد بلند چهار شونه با لباس تمام سفید بلند شبیه لباس مرد های عرب با ریش و مو های گندمی خیلی خیلی روشن جلومون وایستاده بهمون گفت برید وسط خیابون وایستید اون جا منطقه امنه بعد رفتیم اون جا ایستادیم با شوهر سابقم بعد دیدم از اون مردا سه تا دیگه هم هست چهار تا شدن و هر کدومشون یک طرف چهار گوشه خیابون ایستاده و یه کاغذ گذاشته و روش فوت می کنه و فکر کنم یه شمع روش روشن می کنه بعد ما وسط خیابون بودیم دیدم مادر شوهر سابقم که (وقتی همسر سابقم ۱۲ سالش بودفوت شده) اومد با یه پسر بچه کوچکیک سمتمون با لبخند همسر سابقم و مادرش هم دیگه از دلتنگی بغل کردن بعد مادر شوهر سابقم بهش گفت برات گوشواره گذاشتم بیا جای گوشواره ها رو بهت بگم فکر کنممم گوشواره طلا گذاشت کف دست همسر سابقم بعد من هی داشتم گریه می کردم مادر شوهر سابقم اصلا ری اکشنی نداشت فقط نگام می کرد لبخند می زد بعد از خواب بیدار شدم دوباره همون موقع خوابیدم دیدم تو همون مکان و همون حالت مادر شوهر سابقم داره گریه می کنه!
بعد اون هم خواب دیدم که مادر من و خواهر شوهر سابق بزرگم و دخترش که دوست صمیمی منه و همسر سابقم رفتیم برای آزمایش ازدواج
حتی خونه ی خواهر شوهر سابقم بزرگم رو به روی ماست تو خواب دیدم که شوهر سابقم اومده خونه ی خواهر شوهر سابق بزرگم و من و از در خونه دید بعد رفت تو خونه خواهرش
عجیب بود برام با این که اصلا بهشون فکرم نکردم!
می خواستم ببینم تعبیرش چیه؟