2777
2789
عنوان

به نظرتون...

36 بازدید | 5 پست

سلام ، من ی رمان رو چندماهی میشه که شروع کردم به نوشتن الان با اینکه نزدیک 40 صفحه میگذره یکم نا امید شدم نسبت به موضوعم ، در تاپیک های قبلی هم گفتم ولی خب بازدید زیادی نخورد و نظرات بهم کمک نکرد 

برای همین میخوام صفحه اولم رو آپلود کنم و نظر بدید ، موضوعم داستانی ولی در عین حال روانشناختی 

یه دختری که پرورشگاهی و اوایل داستان با جو اونجا بیان میشه ولی برای بعدش یسری ایده دارم 

هیچ پسری هم نمیخوام بذارم تو داستان که مثلا بیاد قهرمانش بشه و خودش روی پاهای خودش ایستاده و سنش رنج 13 ساله ، قصد دارم که در آینده بنویسم وکیل شده و...

من سنم کمه و تجربه اجتماعی زیادی ندارم اما نسبت به همسن هایم پخته تر هستم یکم ، روایت و داستانم هم به جو زندگیم خیلی آشنا نیست اما میتوانم تصور کنم ، در ضمن سن من از شخصیت واقعی بیشتره ولی رشته ای که میخوانم ربطی به انسانی و وکالت نداره 

به نظرتون چطوری ادامه بدم جذاب میشه و شما به عنوان مخاطب خوشتون میاد ؟ 

اگه هم بگین چطور باید تصویر آپلود کنم ، ممنون میشم

من خودم از قصه هایی که شخصیتش کم سن و ساله خوشم نمیاد هر قدر هم جذاب مگه زود بزرگ بشه🤦‍♀️🤣🤣

نه داستان به زمان حال روایت میشه ولی ی چند صفحه بعد زمانش عوض میشه و طرف بزرگ میشه 😂

نگران نباش خودمم همینطورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داستان به زمان حال روایت میشه ولی ی چند صفحه بعد زمانش عوض میشه و طرف بزرگ میشه 😂 نگران نباش خو ...

خوب  خوبه پس بنویس میخونم من دوست داشتی تو تاپیکای نویسندگیت تگم کن🙏😍😍❤️

goftino.com/c/KRwiEe
خوب  خوبه پس بنویس میخونم من دوست داشتی تو تاپیکای نویسندگیت تگم کن🙏😍😍❤️

مرسی ولی خب کسی دنبال این نوع تاپیک ها نیست ظاهرا ...

هرچی تاپیک منفی و الکی و حال خراب کنه بازدیدش بیشتره 

الان این چندمین تاپیکی هست ک میذارم 

مرسی ولی خب کسی دنبال این نوع تاپیک ها نیست ظاهرا ... هرچی تاپیک منفی و الکی و حال خراب کنه بازدیدش ...

موافقم منم بیشتر آهنگ و متن دلم میخاد بزارم که استقبال نشد

goftino.com/c/KRwiEe