2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 18695 بازدید | 39 پست
خدا رحمت کنه مادرتونو...اره میدونم‌سال دیگه راحتم ولی الان حالم خوش نیس اصن..خدا ان شاالله کمک هممون ...

ممنون عزیزم

فقط اینو بپذیر که طبیعیه که حالت خوب نیست بهر حال زندگیت یه تغییر بزرگ کرده،کمبود خواب و تغییر هورمونا هم دوتا دلیل عمده هستن.

سعی کن به خوراکت برسی اگه برات مقدوره تا یه مدت گوشت بذار توی شیشه با یک پیمانه پلو دمپخت کن و بخور واسه ناهار، هم مقویه هم شیر رو زیاد میکنه هم واسه نفخ بچه اذیت نمیکنه.

عمیقا میفهمم حس و حالت رو ولی فقط باید سعی کنی یک روز یک روز بگذرونی.

از مادرشوهرت هم اگه میشه واسه آشپزی یا نگهداری پسر بزرگت کمک بگیر، همون خونه خودشون هم انجام بدن خوبه❤️

نمدونم چکار کنم اصن حوصله خودمم ندارم حتی

میفهممت

تو شرایطت نیستم

ولی درک میکنم که خیلی سخته

من تو یکیش موندم

بچه های این دوره خیلی انرژی میگیرن از آدم

ولی تو یه مامان قوی هستی

بعدا که فسقلت بزرگ بشه با داداشش بازی کنه لذت میبری

به آینده های خوب فکر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده اصن..انگار غم دنیا رو شونته..سزارین بودین؟؟

اره من سزارین بودم بچه اولم تک و تنها هم بودم بچمم نارس به دنیا اومد خیلی سخت بود شوهرمم کشیک بود زن زائو تو خونه تک و تنها بودم ۲۴ ساعته اینقدم میترسیدم میگفتن زن زائو نباید تنها بمونه شب ولی چاره ای نداشتم الان دخترم ۱۸ ماهشه حتی یک ساعت کسی بهم کم نکرده تا الان خدا رو شکر منت کسی رو سرم نیست که کمکت کردیم 

حق داری عزیزمچند هفته اول بعد از زایمان خیلی بده، همه چی میریزه به هم خواب و خوراک و هورمونا و…آدم ه ...

سلام عزیزم الان چندوقت گذشته حالتون خوبه؟؟؟

من یک ماهه زایمان کردم دختر اولم سه سالشه دومی هم یکماه حس افسردگی و اضطراب شدید دارم 

سلام عزیزم الان چندوقت گذشته حالتون خوبه؟؟؟من یک ماهه زایمان کردم دختر اولم سه سالشه دومی هم یکماه ح ...

سلام عزیزم

پسرای من الان ۵/۵ و ۲/۵ ساله هستن.

یک ماه بعد از زایمان هنوز خیلی زوده که توقع داشته باشی حالت کاملا خوب باشه ولی باید سعی کنی اگه میتونی از اطرافیان کمک بگیری و برنامه‌ریزی داشته باشی واسه رسیدگی به اوضاع خونه، اینجوری هم استرست کمتر میشه هم وقت بیشتری برای استراحت داری.

روی خودت فشار نیار عزیزم،نه به لحاظ جسمی مه روانی،بپذیر که بدنت یه تغییر بزرگ هورمونی رو تجربه می‌کنه و باید به خودت زمان بدی و مهربون باشی تا اوضاع دوباره متعادل بشه.

اگر هم حس کردی نیاز داری حتما با یک مشاور حرفه‌ای صحبت کن فدات شم، یک نفر که نگاه علمی به قضایا داشته باشه و یک شنونده بی‌طرف باشه.

اوضاع کم‌کم خوب میشه عزیزم، به خودت فشار نیار و هدفت فقط گذروندن هر یک روز با تنش کمتر باشه❤️

سلام عزیزم الان چندوقت گذشته حالتون خوبه؟؟؟من یک ماهه زایمان کردم دختر اولم سه سالشه دومی هم یکماه ح ...

سلامصب عزیزم منم یک هفته اس زایمان کردن اضطراب و افسردگی شدید دارم قرص اعصاب استفاده میکنم شما چند وقت بعداز زایمان اضطرابت خوب شد چیکار کردی میشه راهنماییم کنی؟