2777
2789
عنوان

شماره تلفن تعبیر خواب میخوام😥😢

860 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبین، یکی از دوستانم خوابی رو از ده روز پیش بطور مکرر دیده، یعنی یه خواب رو چهار یا پنج بار دیده با همون آدما و همون اتفاقات تو خواب، فقط مکانش فرق میکنه هر دفعه.

حالش خوب نیست و خیلی نگرانه، توروخدا اگه تلفنی یا سامانه‌ای برای تعبیر خواب سراغ دارین بگین ثواب داره🥺❤️

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

من تعبیر خوابم خوبه

چون خوتب خودم نیست دقیق از جزییات خبر ندارم، اما در این حد میدونم که تمام امواتشو تو خواب دیده و یکی از دوستاش که اونم فوت شده بهش میگه بیا با من بریم تا جایی...دوست منم قبول نمیکنه و میگه کار دارم فعلا نمیتونم بیام، یا حالم خوب نیست نمیام....دقیق نمیدونم جزییاتشو ولی خیلی ترسیده و منم دوس‌دارم بهش کمک کنم😥

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ساعت بدی تاپیک زدم، چون هیچکس نیست :(