2777
2789

بش گفتم پول دادی بهم که بخورمو بپوشم؟؟؟ماهی چقدر میدی بهم؟

نمی‌گم نمی‌خورم خدارو شکر خوردم خوراکمون بد نیست

کار کردن؛ تو شهر کوچکی هستیم که کار نیست خودم کار راه انداختم مشتری ندارم

میگه دلیل مشتری نداشتند اینه اخلاقت خوب نیست مشتری نداری

بحث اصلی دیروز بود خواستمبا همسایه دخترامو ببرم جشن به پیشنهاد همسایه آنقدر چرتو‌پرت گفت نرفتیم ابرومم رفت پیش همسایه 

هر چی که نباید می‌شنیدم شنیدم 

آخر سر خواست پامو ببوسه نزاشتم 

گفت اگه تو نبودی من هیچ بودم

الان زنگ میزنم جواب نمی‌دم

خانما کسی مثل من گیر افتاده الان چه برخوردی کنم باش؟

اون یه قر.ن دارم که از کارم درمیارم خرج خونم می

سه برا بچه هام چیزی کیخرم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهت همینجاس ک ازش پول نخواستی الان پررو شده مردو باید ازش پول بخوای داره با نداره باید بده تا قدر بدونه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

چرا نفهمیدم 

ینی گف اخلاق نداری بعد تو هم اینجوری قهر کردی باش؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

توام ازاین ب بعد خرج کن بپوش بریز بپاش والآ چقد نمک نشناسن این مردا

از کجا بیارم خرج کنم وقتی کل پولش می‌ره جای قسط

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

کاری وظیفت نیست نکن

شوهرت چرا خودش کار نمیکنه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

انقدر در هم نوشتی نفهمیدم چیشد قشنگ توضیح بده فقط فهمیدم خیلی ناراحتی واسترس داری که اینجوری نوشتی

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒