2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز کوتاهی  اولین باره انقد بلند شده دلم نمیاد

میگن ی سری دستگاه های موخوره گیری هست

من امتحان نکردم ببینم در چه حد تاثیر داره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

میشه اینو برام گزارش بزنی؟ اگه ردی بگو ۱۰ صلوات بفرستم

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
نوک گیری  موهات زیاد خشک‌ شده حتما که موخوره زده  بعدم تو جایی که گردو خاک هست یا زمان ج ...

مرسی عزیزم

فک نکنم با نوک گیری درست شه چون اومده بالا

میکاپ کنی هم دافی ارایشو پاک کنی هم دافی😂😉

سرکه بزن 

من فایدشو دیدم

حموم رفتنی سرکه رو با آب قاطی کن به موهات بزن صبر کن کمی بعد بشور نرم هم میکنه موهارو

بعد روش کرم مو بزن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

من رفتم دکترپوست گفت راهی نداره بایدقسمت موخوره اش روبچینی برای اینکه بازموخوره نزنی هم برام سرم موی وچه نوشت ولی نه موهاموهنوز کوتاه کردم نه هرجارفتم این سرم مو روپیداکردم😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سرکه بزن  من فایدشو دیدم حموم رفتنی سرکه رو با آب قاطی کن به موهات بزن صبر کن کمی بعد بشور نر ...

اها مرسی

چند بار اینکارو کنم تاثیر داره؟

چقد صبر کنم

میکاپ کنی هم دافی ارایشو پاک کنی هم دافی😂😉