2777
2789
عنوان

آمپول اچ ام جی عزیزخوشکل اقدامی توروخدا ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 32 پست
اره هستم آمپول اچ ام جی رو من میگم 

عزیزم تا جایی ک من اطلاع دارم

اچ ام جی رو میدن برای رشد فولیکول ها

و اچ سی جی رو چند روز بعدش تجویز میکنن که همون فولیکول هایی که رشد کرده آزاد بشه و کیست نشه

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا جایی ک من اطلاع دارم اچ ام جی رو میدن برای رشد فولیکول ها و اچ سی جی رو چند روز بعدش تجوی ...

میجم من همراه فولیکول خوب داشتم این آمپول رو بزنم فولیکولم بزرگترازحدمعمول نمیشه

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 
منم دیشب اچ ام جی گرفتم باید بزنم دکترم گفت صبح یا عصر فرقی نداره سه تاشو آزاد ۴۰۰گرفتم

یعنی اگه امروز صبح زدی فردا هم باید صبح بزنی اگه فولیکولم خوب باشه بزرگترازحدمعمول نمیکنه نمی‌دونم چیکارکنم

یعنی اگه امروز صبح زدی فردا هم باید صبح بزنی اگه فولیکولم خوب باشه بزرگترازحدمعمول نمیکنه نمی‌دونم چ ...

من عصر میزنم توکل بر خدا بزن بره باقیشو بسپار دست خدا هر چی قسمت شد

دکترم گفته از روز ۸پری یه روز در میون بزنم۳تارو

خدایا شکرت بالاخره...

یعنی اگه امروز صبح زدی فردا هم باید صبح بزنی اگه فولیکولم خوب باشه بزرگترازحدمعمول نمیکنه نمی‌دونم چ ...

ببین طریقه مصرف واینکه باهم بزنی یا بافاصله باید ازدکترت بپرسی

من عصر میزنم توکل بر خدا بزن بره باقیشو بسپار دست خدا هر چی قسمت شد دکترم گفته از روز ۸پری یه روز د ...

یاخدا ایشالا ک زودتری مامان شی پس منم عصر میزنم 

خوب دکترتون تشخیص دادن بایدبزنید شایدکوچیک بوده تجویز کرده

ماه های قبل خوب بود ولی چندماه دیگه سونو نرفتم میگم ی موقع بدترنشه