2777
2789
عنوان

كى ميخواد موهاشو خوشگل كنه؟؟؟؟

289 بازدید | 27 پست

سلام من   رنگ و مش كارم براى سالن جديد ميخوام نمونه كار بيشتر جمع كنم و همينطور جلب مشترى

كارم حرفه ايه براتون نمونه كار ميفرستم 

فقط و فقط هزينه مواد رو ميگيرم بمدت يك ماه

درخواست دوستى بدين شماره تماس بدم

سالن جنت اباد تهرانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران نیستم ولی دوست دارم بدونم هزینه مواد چقدر میشه 

عكس موهاتون رو بدين ميگم خدمتتون

متفاوته

من مواد خوب استفاده ميكنم، دكلرمو شارژ ميكنم نميزارم بره خودش بپوسه ميشورمو شارژ ميكنم براى همين قيمت ها متفاوته يكى ميبينى با دستمزد يه مورو ميگيره ٢ تومن

يكى هم ميبينى موادو كيفيت كارش خوبه فقط موادش ميشه ٢ تومن ميشه 

عكس موهاتون رو بدين ميگم خدمتتون متفاوته من مواد خوب استفاده ميكنم، دكلرمو شارژ ميكنم نميزارم بره ...

اها ممنون اخه چند نفر بهم گفتن ۲ تومن پول مواد و میخواستم ببینم چجوریه

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

والا عزیزم دور از جون شما یه بار تو همین سایت یکی مدل مژه میخواست و اینقدر التماس کرد من قبول کردم ولی کاری کرد که دیگه پشت دستمو داغ کردم از این جنایت‌ها نکنم 

گفت تا چند ماه مژه هاتو ترمیم میکنم و فقط هزینه مواد میگیرم و بار اول و دوم رفتم پیشش و برای بار سوم که دقیقا عید نوروز بود گفت نمیتونم ترمیم کنم دقیقا دو رومونده به عید 

یعنی نگم برات که چه بلایی سر مژه هام اومد خدا ازش نگذره همش نفرینش میکنم

والا عزیزم دور از جون شما یه بار تو همین سایت یکی مدل مژه میخواست و اینقدر التماس کرد من قبول کردم و ...

عزيزم ايشون مبتدى بوده و غير حرفه اى نبايد همرو با يك ديد نگاه كرد ميدونم چى ميگى

من براى تمرينم مدل نميخوام، من بالاى ٣٠ نفر رو تا الان لايت و بالياژ در اوردم براشون فقط يه سالنى بودم كه با مديريت حال نكردم ديگه جامو عوض كردم براى جمع كردن مشترى اين يك ماه رو دارم اينجورى اگهى ميدم هم ديوار اگهى دادم هم اينجا كه بيان با كارم اشنا بشن به قول گفتنى خاك خورى سالن جديد رو دارم ميكنم تا زمان ترميم مشترى هاى خودم برسه اين وسط ها ميخوام مشترى جديد بگيرم

اها ممنون اخه چند نفر بهم گفتن ۲ تومن پول مواد و میخواستم ببینم چجوریه

اره بستگى به مو داره ولى هركى زير يك تومن بره مدل بشه براش كار كنن مطمين باش موادش اشغاله مگر خيلى لايتاى خلوت دراره و از مواد بزنه ميدونى چى ميگم؟