الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا عزیزم دور از جون شما یه بار تو همین سایت یکی مدل مژه میخواست و اینقدر التماس کرد من قبول کردم ولی کاری کرد که دیگه پشت دستمو داغ کردم از این جنایتها نکنم
گفت تا چند ماه مژه هاتو ترمیم میکنم و فقط هزینه مواد میگیرم و بار اول و دوم رفتم پیشش و برای بار سوم که دقیقا عید نوروز بود گفت نمیتونم ترمیم کنم دقیقا دو رومونده به عید
یعنی نگم برات که چه بلایی سر مژه هام اومد خدا ازش نگذره همش نفرینش میکنم
والا عزیزم دور از جون شما یه بار تو همین سایت یکی مدل مژه میخواست و اینقدر التماس کرد من قبول کردم و ...
عزيزم ايشون مبتدى بوده و غير حرفه اى نبايد همرو با يك ديد نگاه كرد ميدونم چى ميگى
من براى تمرينم مدل نميخوام، من بالاى ٣٠ نفر رو تا الان لايت و بالياژ در اوردم براشون فقط يه سالنى بودم كه با مديريت حال نكردم ديگه جامو عوض كردم براى جمع كردن مشترى اين يك ماه رو دارم اينجورى اگهى ميدم هم ديوار اگهى دادم هم اينجا كه بيان با كارم اشنا بشن به قول گفتنى خاك خورى سالن جديد رو دارم ميكنم تا زمان ترميم مشترى هاى خودم برسه اين وسط ها ميخوام مشترى جديد بگيرم