2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم  ی سوال امسال علاوه بر اینکه دفترچه متفاوت بود چینش سوال ها و گزینه ها هم متفاوت بو ...

دفتر چه متفاوت یعنی چی؟ چینش سوال ها فرق داشت دیگه طوری که نتونی تقلب کنی 

سلام خوبین ذهنم داعم درگیره رابطه ای هست که تموم شده همش فکر میکنم که برمیگرده اما من کجا وان کجا ...

رابطه تو سال کنکور به شدت بهت ضربه میزنه حتما با برنامه درس بخون صبح اول برنامه ی روزت رو چک کن بعد یه کاغذ بزار کنار دستت هر وقت هر فکری اومد تو ذهنت بنویس روی کاغذ در حد یه کلمه و به خودت بگو بعد از تموم کردن برنامه ام بهش فکر میکنم هر چیزی که مربوط به رابطه ات میشه حذف کن یه سال واسه آینده بجنگ 

دفتر چه متفاوت یعنی چی؟ چینش سوال ها فرق داشت دیگه طوری که نتونی تقلب کنی 

مثلا من خوهرم خیلییی خوند وقت گذاشت خرج کرد سه سال 

امسال بغل دستیش همه رو رو دست این زده، دوتاش ن دفترچهاشون C بوده 

حالا میگم چینش سوالاها فرق داشته بنظرم اره

الهی که همه بچها عاقبت بخیر بشن، عزیزای دل منم عاقبت بخیر ، سلامت و شاد باشن همیشه❤️
چکار کنم درصد فیزیکم بالا بره😔

ببین تو درسی مثل فیزیک اول یه دور فرمول و درسنامه رو بخون بعد تست بزن اولش شاید درصدت جالب نباشه ولی کم کم درصدت بالا میره حتما روزانه یه تعداد تست بزن در مورد فیزیک اگه خیلی ضعیفی فیلم آموزشی برای مبحثی که ضعیفی نگاه کن و یه مورد که مهمه به نظرم قلق ها و نکته های تستی رو یاد بگیر و کار کن خیلی تو ذخیره ی تایم کمکت میکنه

رابطه تو سال کنکور به شدت بهت ضربه میزنه حتما با برنامه درس بخون صبح اول برنامه ی روزت رو چک کن بعد ...

مثل دارکوب مخمو میخوره

همش میگم ایا میتونم رتبه برتر بشم وجذبم بشه

چرا یه چیز گرون رو که خدا بهم دادمفت از دست دادم

چرا امسال مطمعنش نکردم که اره من میتونم

چرا وچرا وچرا 

واز اون طرفم راه حلش فقط وفقط درسه

۸ماهه عادت کردم به فکر کردن به اون 

مثلا من خوهرم خیلییی خوند وقت گذاشت خرج کرد سه سال  امسال بغل دستیش همه رو رو دست این زده، دوت ...

اره مگه میشه از رو دست کسی بزنه؟ روی دفترچه یهA B و...داره و یه چندتا عدد نگران نباش

مثل دارکوب مخمو میخوره همش میگم ایا میتونم رتبه برتر بشم وجذبم بشه چرا یه چیز گرون رو که خدا بهم د ...

کسی که به خاطر رتبه برتر شدن بخواد جذبت بشه، به درد یه عمر زندگی که کلی بالا پایین داره نمیخوره. بچسب به درست انقدر هم به خودت تلقین نکن 

کسی که به خاطر رتبه برتر شدن بخواد جذبت بشه، به درد یه عمر زندگی که کلی بالا پایین داره نمیخوره. بچس ...

اخه میدونی واقعا حق داشت

خیلی از من بالاتره...

میگفت دندان بیارکه بتونم جلو خانوادم سرمو بالا نگه دارم وبگم خواستگارمی تا برات صبر کنن

ولی من قدر وقتمو ندونستم

اونم‌تا فهمید نه چیزی دارم ونه تلاش میکنم که داشته باشم رفته رفته سرد شد و گفت ما بدرد هم‌نمیخوریم🙂