2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهواز که رسما دری از درهای جهنم توش باز شده.. خدا نباید ماها رو دیگه بندازه توی جهنم.. اینجا برای خن ...

گرما باز اوکی میشه یه کاریش کرد باهاش کنار اومد هوای شرجی رو هیچ کار نمیشه کرد 

اهواز که رسما دری از درهای جهنم توش باز شده.. خدا نباید ماها رو دیگه بندازه توی جهنم.. اینجا برای خن ...

حرفهای منو میزنی همیشه میگم ما دیگه جهنم نیاز نداریم

چون بدجور تو خوزستان می سوزیم😂😂😂😂😂

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دمای هوا ۳۶ درجه اس شهر نمیگم❤

36 درجه خنکه؟! 🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خدا بهتون صبر بده خیلی گرمه

به خدا جز برای مواقع ضروری بیرون نمیریم.. هفته ای یکبار برای خرید کلی.. یکبار هم برای خرید نون.. دیگه کاملا توی خونه قرنطینه ایم.. البته هستن کسانی که عین خیالش ن نیست و غروب ها میرن بیرون مثلا تفریح😅🤔

وای برای ۳۶درجه بخاری روشنه 😐دمای شهر ما ۲۵درجه اس اسپلیت روشنه

من خیلی خیلی زیاد سرمایی ام 

طوری ک اصلا بخاری جمع نمیکنم 

فقط کم میکنم از اواسط شهریور تا آخر خرداد بخاری زیاده زیاده 

دست خودمم نیست سردم میشه

امروز رفتم بیرون لباسا رو جمع کنم از رو سیم

گیره دستام و سوختن قلبم درد گرفت

انگار رو شعله داغشون کرده بودن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

شهر ما الان 24 درجه ست ولی واقعا گرمه و دم داره 😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇