2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

271 بازدید | 33 پست

سلام خانما فردا پسرم واکسن ۴ ماهگیشو  باید بزنه خیلی استرس دارم  میخوام قبلش بهش قطره استامینوفن بدم ولی نمیدونم دقیقا چقدر قبل از تزریق واکسن باشه.میشه راهنماییم کنید لطفا .ممنونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم زمانش هست چقدر قبل از بردن بهداشت قطره بدم.

نیم ساعت قبل بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منظورم زمانش هست چقدر قبل از بردن بهداشت قطره بدم.

البته زیادم زود نده که بچه بخوابه موقع واکسن زده ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قبل ردن واکسن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اونا اصلا قبول ندارن این قبل از تزریق واکسن قطره دادن رو.

پس قطره نده 

حتما یه دلیلی داره دیگه که قبول ندارن 

کلا به خودت استرس نده همه بچه ها میزنن مشکلی ام پیش نمیاد خواهر منم سر هر واکسن بچه هاش خودشو میکشت تا تموم بشه 

پس قطره نده  حتما یه دلیلی داره دیگه که قبول ندارن  کلا به خودت استرس نده همه بچه ها میز ...

آره خیلی نگرانم 

چه میشه کرد میگن گرگ بیابون بشی مادر نشی همش آدم نگران.

پس قطره نده  حتما یه دلیلی داره دیگه که قبول ندارن  کلا به خودت استرس نده همه بچه ها میز ...

این کمپرس ژله ایی رو چطوری باید استفاده کنم.باید بزارم یخچال چقدر بمونه؟

این کمپرس ژله ایی رو چطوری باید استفاده کنم.باید بزارم یخچال چقدر بمونه؟

راستش نمیدونم  من ۷ماهمه هنوز بچم بدنیا نیومده درگیر واکسن و ...نبودم  ولی اگه دکتر چیزی بهتون گفته حتما طبق دستورش به بچه دارو بدین 

رشتم شیمی بود ممکنه فعل و انفعال هر ماده شیمیایی نتیجه خطرناکی داشته باشه اگه گفتن فلان مسکن نیاز نیست از دلسوزی ندین بنظرم یا هر اقدامی انجام میدین همونجا با خودشون مشورت کنین 

مادرا از دلسوزی خیلی کارارو میکنن ولی خدایی نکرده خطرناک میشه یه وقت