سلام بچه ها امروز من و مامانم یه جایی مهمون بودیم که رودرواسی داشتیم و ماماننم نشسته بود وقتی بلند شد دید پریود شده و ردش مونده رو صندلی من اون لحظه احساس کردم زمین باید باز بشع برم تو زمین همش گریم میگیره یادم میفته اون صحنه چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋 #پرستارروانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم. پنج سال خواننده خاموش
منم یه بار روپوشم تو بیمارستان خونی شد و یکی از مریضا بهم گفت سخت نگیر
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋 #پرستارروانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم. پنج سال خواننده خاموش
عزیزم یه چیز طبیعی هست درکت میکنم حق داری خجالت زده یا ناراحت باشی اما تقصیر شما نیست تقصیر جامعهای هست که توش بزرگ شدیم...وگرنه باید این مسئله عادی باشه
خونه تازه عروس بود من فقط میخواستم فرار منم الان فقط اشکام میریزع نمیدونم چیکار کنم مامانم هی گفت کس ...
قبول کن زیادی سخت گرفتی