2777
2789
عنوان

دوستانی که مغازه دارن بیان لطفا

267 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزم. انشالله حال دلتون خوب و عالی باشه. دوستان ی چندتا سوال دارم. ما خونمون یک انباری کوچیک داره هم جاش اوکیه هم شکلش مثل انباری نیست حالت مغازست. تصمیم گرفتیم مغازه باز کنیم بریم مواد شوینده و چیزایی ک خراب نمیشه رو بخریم ولی نمیدونم از کجا بخرم بصرفه در بیاد. چون عمده فروشا هرکجا برم ی قیمتی میدن و انصافانم گرونه مثلا جایی رفتم میگه نوشابه 23تومنه.. جای دیگه شکر کیلویی39تومنه.جای دیگه ام نوشابه21تومن. و.... من ابادان میشینم. کسی هست جای خوب سراغ داشته باشه؟ یا شادگان یا امیده. یا اهواز. لطفا راهنماییم کنید چیکارکنم. چ مغازه ای بزنم ک هم من هم همسرم بتونیم وایستیم. و بصرفه باشه قیمت خوب میخام. بندر گناوه هم باشه شاید بریم لطفا راهنماییم کنید ممنونم 

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

نمیتونی لباس بفروشی؟لباسای خونگی و معمولی.البته من اونجایی نیستم میتونی از شرکت ها سفارش بدی مستقیم از شرکتاشون بگیری

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی لباس بفروشی؟لباسای خونگی و معمولی.البته من اونجایی نیستم میتونی از شرکت ها سفارش بدی مستقیم ...

عزیزم مغازه سوپری باشه میگن. شوهرم و پدر شوهرم رو همین گفتم اوکی ولی از کحا بگیریم اوکی باشه هرکجا بریم قیمت بالاست نمدونم چکارکنیم. 

عزیزم مغازه سوپری باشه میگن. شوهرم و پدر شوهرم رو همین گفتم اوکی ولی از کحا بگیریم اوکی باشه هرکجا ب ...

میگم ک از شرکتا بگیرید خب.ویزیتوراشون میرن مغازه ها میتونی از مغازه ها شماره ویزیتورا شونو بگیرید

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
میگم ک از شرکتا بگیرید خب.ویزیتوراشون میرن مغازه ها میتونی از مغازه ها شماره ویزیتورا شونو بگیرید

اره درست مگی متونم اینکارو بکنم فردا ببینم چی میشه ک بریم اخه. از یکی عمده فروشا پرسیدیم میگن از تهران میاریم ادرس هم ندادن ب عموم میگم فردا بره پیگیری کنه

اهواز بنکداران مغازه دارها میان جنس میبرن برا فروش بفهمن عمده میخوای کمتر حساب میکنن یه پرس و جو هم ...

مرسی عزیزم 

اره درست مگی متونم اینکارو بکنم فردا ببینم چی میشه ک بریم اخه. از یکی عمده فروشا پرسیدیم میگن از تهر ...

ان شاءالله پر برکت باشه