2777
2789

مامانم خیلیییی براش مهمه ک درس بخونن بچه هاش.. خواهر بزرگم نخوند، چقدر سرزنشش کردن بیچاره رو، تا چندین سال همش میگفتن.. تا یع بحثی میشد، باز سرزنشاشون برا خواهرم شروع میشد.. الانم نوبت من شده.. من خوندم، خیلییی درس خوندم، ولی فقط تا دی.. بعدش دعواهای مامان و بابام شدت گرفت.. هررر روز و هررررر شب دعوا بودن.. یک بار از هم طلاق گرفتن، و دوباره برگشتن با هم دیگه .. و باز هر روز دعوا و جنجال.. 🥲

من ارادم سست شد این وسط و درس خوندن و ول کردم.. میرفتم مدرسه، ولی اصلااا نمیخوندم.. کنکورمو هم دادم با هر بدبختی ای ک بود، و میدونم ب بدترین نحو دادم. منی ک توی ازمون کیفیت بخشی استان، رتبه ی دوم رو اوردم، و تو کلاس بلا استثنا رتبه اول بودم، مطمئنم توی این کنکور حداقل ۲ درس رو منفی زدم ..

و مامانم میدونه خراب کردم .. کاملااااا باهام بد شده.. حتی براش مهم نیست شام نخورده میخوابم شبا.. روزا حالم بده، تا ظهر میخوابم و صبحونه نمیخورم.. اصلا براش مهم نیست.. 

توی بدترین حالمم .. و درحالیکه میدونم اگه برا سال بعد بخونم با ارامش، رتبه خوبی میارم قطعا.. ولی دیگه نمیخوام بخونم.. حالم خرابه..🥲

بهم توهین میکنه.. غذا نخوردنم براش مهم نیست.. یجوری رفتار میکنه انگار اضافیم ..دوس داره بمیرم و من هر چ زودتر ب ارزوش میرسونمش..

امیدوارم صبحی ک پا میشه و میبینه منی دیگه وجود نداره، بفهمه همش بخاطر رفتارای خودش بوده ..🙃

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

توسرزنش کردن هیچکس به پای مامان من نمیرسه من الان حکم خواهربزرگتون رو دارم توخونمون چون ازدواج کردم بااینکه راضیم اززندگیم ولی توخونمون انگار شدم درس عبرت بقیه برام مهم نیست بذاره چی میخوان بگن

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور فکر نکن منم فکر میکردم اگر طبق خواست پدرم پیش نرم اونم دیگه علاقه ای به من نداره ولی بعد ی مد ...

حاضرم ب هررررر طریقی ک شده، زودتر از این خونه برم.. خستم ازش ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

ب مامانت حق بده  خوشبختیت رو تو این میبینه ک ب وسیله درس خوندن ب جایی برسی ،مخصوصا ک میگی مشکل داره و حتما خودش از زندگیش راضی نیست میخواد شما زندگی خوب داشته باشید

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
توسرزنش کردن هیچکس به پای مامان من نمیرسه من الان حکم خواهربزرگتون رو دارم توخونمون چون ازدواج کردم ...

نمیتونم بیخیال باشم نسبت ب حرفاش.. هرر روز رفتاراش جلو چشامه.. هر روز میبینم ک چطور روز ب روز نسبت بهم بی اهمیت تر میشه.. احساس پوچی مطلق دارم .. این ک اگه درس نخونم ، بی ارزش ترینم..

ب مامانت حق بده  خوشبختیت رو تو این میبینه ک ب وسیله درس خوندن ب جایی برسی ،مخصوصا ک میگی مشکل ...

بله حق داره از درس نخوندم ناراحت باشه.. ولی چطور ممکنه یع مادر براش مهم نباشه بچش داره افسردگی میگیره و حس می‌کنه از زندگی بریده؟

چحوری ممکنه سر یع درس خوندن یا نخوندن من، اینقدر تغییر ایجاد بشه.. یجوری رفتار میکنه ک حس میکنم اگه درس بخونم، میتونم تا اخر عمر بچش باشم.. ولی اگه نخوندم، دیگه بچش نیستم ..

این جور که گفتین  احتمالا ایشون هم الان حال و روحیه خوبی نداره. شما برو کتابخونه با آرامش درس ب ...

کتابخونه نداریم تو شهرمون.. من الان هیچ جوره وضعیتم شرایط مطالعه کردنو ایجاب نمیکنه.. خونه خودمونم نیستم ک بتونم بخونم.. مامان و بابام دارن از هم طلاق میگیرن برای بار دوم، و حضانت ما ظاهرا قراره با مادرم باشه.. و خونه ی یکی از فامیلای مادرم زندگی میکنیم.. تقریبا 1 ماهه ک همینه وضعم ..

بله حق داره از درس نخوندم ناراحت باشه.. ولی چطور ممکنه یع مادر براش مهم نباشه بچش داره افسردگی میگیر ...

بله ،ولی خب دیگه خودشم تو موقعیت  معقولی نیست ظاهرا ،حالا شما  حساس نشو ک حالت بدتر نشه 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)