2777
2789

دختر عموهام یکیشون۱۵ سالشه یکی ۱۲

بعد این بزرگه موهاشو رنگ کرده، لباشو ژل زده، دماغشو فیلر زده، ابروهاشو لیفت کرده، تتو زده و از این جور کارها

الان این کوچیکتره هم دیدم موهاشو رنگ کرده

من خودم با وجود اینکه آخرای هفتادم ولی حس میکنم این هشتادیا رو خوب درک نمیکنم

انگاری خیلی با ما تفاوت دارن

حس میکنم بچه های هشتادی البته نه همشون یه طورین که حرف حرف خودشونه گاها وقتی خودمو میزارم جای خانواده هاشون استرس میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۱ سالمه موهامو رنگ کنم اینکارایی ک گفتی رو بکنم مامانم چوب میکنه اونجا ک نباید بکنه😂😂😂😂😑نمیدونم ول حس میکنم زوده ۱۵ اخه چی میفهمه

به اُمید روزی که زنان خود را باور کنند...و قدرت خود را نادیده نگیرند ...
دهه هشتادبا طوری نییتن .مادراشونن ک طوربن و ادای روشن فکرا رو در میارن  حالا یسری دخترا عاقلن ...

زنموم اتفاقا اصلا از این آدمایی که روشن فکر بازی در میارن و اینا نیست 

اتفاقا اصلا با کار دختراش موافق نیست ولی اون دوتا حرف حرف خودشونه

متاسفام برا پدر و مادرشون با این بچه ای که بزرگ کردن. حتی یه ذره اعتماد بهدنفس نداره که اینکار ها رو ...

دقیقا

بخدا قشنگیشون به همون چهره دخترونه و بی آرایششونه

بچه های حالا را نمیشه مثل بچه های دهه های قبل محدود کرد اما این حجم خیییییلی زیاده .... مثلا از نظر من اشکال نداره ابروهاشون را مرتب کنند و سبیل هاشون را بردارند یا لاک بزنند و یک آرایش ملایم داشته باشند اما دیگه عمل های زیبایی اصلا درست نیست چه از لحاظ پزشکی چه از نظر عرف اجتماعی ...‌

بچه های حالا را نمیشه مثل بچه های دهه های قبل محدود کرد اما این حجم خیییییلی زیاده .... مثلا از نظر ...

من خودمم با محدودیت مخالفم

خودمم تو خانواده ام اصلا محدودیت نداشتم ولی در کنارش چارچوب هایی هم بود