نگا کن دختر خوب میخوای خوب بشی ؟به حرفام گوش کن
اول از همه با خودت فکر کن ادم چقدر میخواد تو دنیا زندگی کنه ؟حیف نیست فرصت زندگی رو از دست بدی؟من به خداوندی خدا به اهل بیت قسم میخورم این افکار هییییییچ تاثیر و قدرتی ندارن هزار بار از مرگ بگو مگه چی میشه هیییییییییچ خدا تو قران گفته نعوذبه الله مگه قران قبول نداری گفته مرگ و زندگی به دست خودمه و نه هیچ کس دیگه نه کلمات نه افکار هیییییچ تاثیری ندارن شما شهدا رو در نظر بگیر تو دانشگاهمون مزار یک شهید هست نوزده سال یکی دیگه ۲۳ سال ببین چقدر نترس و شجاع بودن خودشون رفتن جنگ میدونستن ممکنه شهید بشن ولی شجاع بودن شجااااااع شما خواهر جان خواهش میکنم و بیا از هیچی نترس اصلا بگو اصلا برام مهم نیست شما هر روز داری با این افکار میمیری و زنده میشی پس یه بارم که شده بگو هرچی بادا باد من زندگی میکنم حالا هرچی شد شد مرگ هم که میترسی چیزی نیست ما مرده و قبر و این چیزا رو میبینیم ولی روح مهمه شما فکر میکنی کسی میمیره کجا میره میره پیش پروردگارش اون جهان رو میبینه اقوام و دوستانی که قبلا فوت شدن رو میبینه بهشت خدا رو میبینه امام حسین حضرت زهرا رو میبینه انشاءالله صد و بیست ساله بشی ولی نترس از هیچ چیز نترس یکیو از چند سال پیش میشناسم هر روز مرگ میخواست همه اهل محل میشناسنش میگن از اول شوخیاش همین بوده خودشو نفرین میکرد به شوخی میگفت زود میمیرم الان نزدیک ۷۵ سالشه پس اگه افکار و کلمات تاثیر داشت خیلی وقت پیش باید میمرد پس اول محل نزار به این افکار بگو اقا من از هیچی نمیترسم هرچه بادا باد بعد به زندگی کردن مشغول شو به بچه شوهر خونه بخدا این فکرا از جانب شیطانه ملعونه و فقط و فقط و فقط یک فکر مزاحمه محل نزار بگو باشه هرچی شد ولی خدا شاهده هییییییچی نمیشه