2777
2789
عنوان

تو این ۷ ماه بچه داری یه روزم کمکی نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 76 پست

من الان ده ساله که کمک ندارم قربونت برم .خدا به ما زنها قدرت داده. روز ب روز قویترشو . ضعف نکن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب ادم دوتا اطرافیان درست حسابی داشته باشه.

ولی خب حیف ازین نعمت محرومیم

شما باید روی شوهرت حساب کنی

شوهرای ماهم کا رسخت دارن

صبح میرن شب میان

ولی وقتی میان باید کمک کنند

چون ابن بچه خواست دو طرف بوده.وگرنه زن از بین میره.

حالا که خانوادت اومی نیستن

شوهرتم عادت بده به بچه داری

💕

چطور به کارات میرسیدی شما؟

دیگه اینقدرم سخت نگیرین من تازه دوسال نیمم بهش شیر خودمو دادم شوهرم صبح تا شب سر کار بود حتی خریدامم اکثرا خودمم میرفتم.... بچه بغل میکردم میرفتم سرکوچه خریدم میکردم... 😑 همیشم غذام اماده بود تازه تا چهارماهگیش تا صبح نمیخوابید گریه میکرد..... دیگه گذروندم سخت بود ولی تموم شد چه میشه کرد زندگیه 

والا رو زدم به خواهرم مامانم به شوهرم گفتم گاهی نرو ولی هیچکی نیست

خیلییییی افکار اشتباهی دارین خدا روشکر کنین که وظیفه نگه داری بچه دارین و بزرگترین مشکلتون اینه من هم بچه ام 7ماهه و مامانم کمکم میکنه چون یه سری جاها میرم که ترجیح میدم تو خونه بودم مامانم کمکم نمی‌کرد ولی اونجاها نمی‌رفتم 

عزيزم منم کسیو ندارم نه مادر نه خواهر البته من گسی ندارم ولی شما داری برای همین دلت شکسته س.کاش پیشت بودم کمکت میکردم تو یکم بخوابی💔

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
خیلی خوب ادم دوتا اطرافیان درست حسابی داشته باشه. ولی خب حیف ازین نعمت محرومیم شما باید روی شوهرت ...

شوهرم واقعا کارش سخت و خطرناکه

کم خوابی بکشه خدایی نکرده خیلی خطره

اینقد خستس که بعضی شبا گشنه میخوابه

عزيزم منم کسیو ندارم نه مادر نه خواهر البته من گسی ندارم ولی شما داری برای همین دلت شکسته س.کاش پیشت ...

عزیزممم ممنون

اره اگه نبودن راحت بودم

بخدا خواهرم کلااا بیکاره یساعت نیومد کمکم

خیلی دلخورم ازشون

تو فکر دور شدنم ازشون

نباشن بهتره

این چه بودنیه