2777
2789
عنوان

تو این ۷ ماه بچه داری یه روزم کمکی نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حوصله بچه ندارن من خواهرزادم میاد پیشم اصلا حوصله شو ندارم  نه حوصله گریه کردنشو دارم نه ...

یعنی حتی یکساعت که بعد نذری دادن التماس کردم مامان وایسامن بخوابم؟

گفت باید برم الان بچه هه داداشت اومدن خونه

یعنی حتی یکساعت که بعد نذری دادن التماس کردم مامان وایسامن بخوابم؟ گفت باید برم الان بچه هه داداشت ...

واسه بچه های دادشتون میخواسته بره ؟ 

اون دیگه فرق گذاشتنه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

والا رو زدم به خواهرم مامانم به شوهرم گفتم گاهی نرو ولی هیچکی نیست

اشکال نداره خودت و نی نی و عشق است زیاد به کار خونه اهمیت نده بیشتر به خودت و بچه توجه کن هفته ای یبار کارگر بگیر خونه رو تمیز کنه 

چطور به کارات میرسیدی؟ میشه یکم بگی با بی خوابی چیکار میکردی و...

من‌ظهرا بابچم میخوابیدم حتما حتما میخوابیدم.‌دیگه عادت کرده بودم...بعد من کلا ادم فرز و زرنگی ام همه میگن...تندتند کارامو میکردم..این خواب بعدظهرخیلی برام مهم بود 

خیلی دارم اذیت میشم فقط گاهی میرم خونه مامانم که اونجا هم نمیگیرنش اکثرا تو خونه تنهام شاید گاهی ...

قوی باش عزیزم هرچی کمتر دورو برت باشن دخالت و اعصاب خوردیشونم کمتره تا الان از پسش بر اومدی بعد از اینم حتما می تونی خدا خودش کمک می کنه انشالله به این فکر کن خیلی ها هستن تو حسرت این روزای تو هستن 

واسه بچه های دادشتون میخواسته بره ؟  اون دیگه فرق گذاشتنه

بچه های داداشم کلا اونجا بزرگ شدن

حتی یه زنداداشم که مثلا مامانم ازش بدش میاد سه ماه اول اونجا بود

ولی منی که دخترشم تا آخرین روز تنها بودم حتی تنها رفتم بیمارستان.

ماه آخر یبار فک کردم کیسه آبم پاره شده میگفت برو دکتر خب... گفتم نمیای؟؟؟ بزور بردمش 

بعد دکتر گفت تنهاش نذارید

همسرم رفت کارشو نمیشد نره

اونم رفت خونشون میگفت سبزی وسط خونس