معصومه۲۶ مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 عنوان آلزایمر بابای خوبم | مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 28 پست سلام بابام داره جلو چشمام آب میشه و از دستم میره دق کردن چجوریه؟ چرا من همه اینا رو دارم میبینم و هنوز زنده ام؟ بابای قشنگم... من بابامو میخوام کسی تجربه ای داره بهم بگید لطفا The trouble is you think you have timeBuddha 1402/04/17 | 00:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melika_amd عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 767 بابای من و دعا کن انقدر دعا و نذر و نیاز کردم😭 انشالله به زودی زود حافظشونو بدست میارن عزیزم.خدا میبینه ، میشنوه و نجات میده.براتون دعا میکنم
معصومه۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 اگر تهرانی آدرس یه دکتر بدم ببر پیشش دکتر خوبیه تهرانم چندین بار داروهاشودعوض کردیممتأسفاته هیچی بهش نمیسازه شما لطف کن اسم دکتر و بگو The trouble is you think you have timeBuddha
معصومه۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 حیف برا الزایمر کاری نمیشه کرد نهههه😭 The trouble is you think you have timeBuddha
ریبوزوم عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 405 تهرانم چندین بار داروهاشودعوض کردیم متأسفاته هیچی بهش نمیسازه شما لطف کن اسم دکتر و بگو دکتر مهدی سخابخش مطبش تو مطهری روبروی خیابان ترکمنستان
معصومه۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 میدونم عزیزم. چرا حس میکنه ارومترمیشه. من پدربزرگم مثل بچه تو اغوش میگرفتیم و میخابوندیم وگرنه نمیخا ... مادر منم شده مادر بابام... دلم برای جفتشون خونه خووووون The trouble is you think you have timeBuddha
معصومه۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 دکتر مهدی سخابخش مطبش تو مطهری روبروی خیابان ترکمنستان خیلی لطف کردی ممنونم ازت The trouble is you think you have timeBuddha
گلبگولی عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 7100 مادر منم شده مادر بابام... دلم برای جفتشون خونه خووووون الهی. خدابزرگه. خداروشکر مادرخوبی داری. همینه پدرتون تنها نیست خیلی خوبه. امید به خدا
nniinnii عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9848 سلام عزیزم ببخشید نخواستم تو تاپیک خودم آدرس بدم ، ۴۵ متری کاج چه جور جاییه تو عظیمیه ؟ من نمیشناسم تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
معصومه۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 سلام عزیزم ببخشید نخواستم تو تاپیک خودم آدرس بدم ، ۴۵ متری کاج چه جور جاییه تو عظیمیه ؟ من نم ... تو کوچه های خوب عظیمیه نیست اگه خیلی سمت حسن آباد و اوج نره و همین اوایل کاج باشه خوبه یه کرج و یه عظیمیه ایشالا خیره The trouble is you think you have timeBuddha
nniinnii عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9848 تو کوچه های خوب عظیمیه نیست اگه خیلی سمت حسن آباد و اوج نره و همین اوایل کاج باشه خوبه ... بع نظرت دورور مهد خوب برای پسرم پیدا میکنم ؟ یا بیخیال این خونه بشم و برم جای دیگه البته خودم میتونم باغستان یا گوهردشت بگیرم تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
تامیلا عضویت: 1395/08/01 تعداد پست: 474 خیلی لطف کردی ممنونم ازت عزیزم پدرتون چطورند الان؟اگه دوست داری یه گروه مراقبین آلزایمر دارم برای درد دل و همراهی
معصومه۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 1397 عزیزم پدرتون چطورند الان؟ اگه دوست داری یه گروه مراقبین آلزایمر دارم برای درد دل و همراهی بابام همون شبی که این تاپیک و زدم رفت....پرواز کرد و رفت The trouble is you think you have timeBuddha
تامیلا عضویت: 1395/08/01 تعداد پست: 474 بابام همون شبی که این تاپیک و زدم رفت....پرواز کرد و رفت خدایش بیامرزه عزیزم.خیلی ناراحت شدم.روحشون شاد😭