2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 😔

434 بازدید | 33 پست

پسورد اکانت قبلیم یادم نمیاد بچه، اگه میشه این تاپیک رو تا انتها بخونید و راهنماییم کنید خواهش میکنم 🙏🏻

یکی از فامیلای دورمون گفت من میتونم حامی خونوادت بشم و کمک کنم! ببینید قضاوت نکنید چون تو وضعیت خوبی نبودیم فکر کردیم آدم  خیری هس

این اومد کمکمون کرد یکم وسیله اینا داد و پول اجاره ی خونه، بعد بهمون کمک می‌کرد ماهی اندازه سه چهار تومن میزد به حسابمون، خیلیم شدید منت میذاشت ولی ما هر جوره تشکر میکردیم، یعنی خودش کمک می‌کرد ما پررویی نمی‌کردیم که بهمون برس و کمک کن، مثلا یهو خودش میزد و در عوض از ما آتو جمع می‌کرد... ادامش رو هم تو تاپیک بعد مینویسم بی زحمت بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتو جمع میکنه که زندگی یکی از نزدیکترین کسمون رو بهم بزنه، ولی من با مادرم زندگی میکنم نه کار داریم، نه سرمایه، نه خونه، نه ماشین فقط با درآمد بهزیستی و یارانه میگذرونیم 

این الان بعد مدت ها عکسمو تو فضای مجازی دیده، بهم کلی بد و بیراه گفت که تو چقد وضعت خوبه خیلی خوشگلو و پولدار به نظر میای چه نیازی داری به من و... الان حالم خیلی بده مامانم فهمیده بیچاره داره از غصه دق میکنه، فکر نکنم دیگه کمکمون کنه 

میتونم بپرسم چرا سرکار نمیری ؟؟؟؟قطعا فروشنده هم ک باشی ماهی ۵ تومن بهت میدن

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
امیدت به خدا باشه نه بنده خدا. با توکل به خدا سعی کن درآمد کسب کنی کم کم پیشرفت میکنی تا وقتی امید ب ...

پشت تلفن انقد گفت تو که اصلا زشت و داغون نیستی خیلیم خوشگلتر از دخترمی، یعنی حس میکنم با این کارم زندگی مادرمم داغون کردم 😔

خونواده ی پدریم حرف در میارن! مامان و بابام جدا شدن ولی بابام اصلا خرجی نده 

بنظرم تو تنبلی ...وگرنه بگو یا بیاید خرجمونو بدین یا دهن گوه خورتونو ببندید من خودم با ی دختر ۴ ساله میخام برم سرکار حقوق شوهرم کافی نیست اصلا 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲