سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم پسرم ۱۸ سالشه شهریور وارد ۱۹ سالگی میشه خیلی دروغمیگه همش به بهانه های مختلع هر شب با دوست بیرونه واقعا درمونده شدم روانشناس هم بردمش فایده نداشته نمیدونم چکارش کنم با همسرم خدارو شکر مشکلی تو زندگی نداریم اما سر پسرم همش بحث میشه بینمون ترو خدا کمکم کنید با یه دختر خانمی هم در ارتباطه که اصلا به خانواده ما نمیخورن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم همسن پسر این خانومم از دست خانوادم دیوونه شدم...
دقیقا مشخصه چون درکش نکردی بعدها پدر و مادر بشین متوجه میشین چه استرسی میکشن پدر و مادرها به خدا همش به خاطر خودتون هست هیچ پدر و مادری بد بچه اش رو نمی خواد
پول ندید بهش دستش بسته باشه ذات واقعی دوستاش مشخص میشه آدما رو باید تو سختی ها شناخت یه کاری کنید تو یه برحه ای امتحان پس بده . نمیدونم ولی مشخصه دوست داره بدون قید باشه و خوشبگذرونه که اونم محدودیت داره