2777
2789

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم پسرم ۱۸ سالشه شهریور وارد ۱۹ سالگی میشه خیلی دروغمیگه همش به بهانه های مختلع هر شب با دوست بیرونه واقعا درمونده شدم روانشناس هم بردمش فایده نداشته نمیدونم چکارش کنم با همسرم خدارو شکر مشکلی تو زندگی نداریم اما سر پسرم همش بحث میشه بینمون ترو خدا کمکم کنید با یه دختر خانمی هم در ارتباطه که اصلا به خانواده ما نمیخورن  

فکر کنم دیگه به سنی رسیده باشه که به دحالت شما تو زندگیش نیاز نداشته باشه بچه که نیست خودت داری میگی دو ماه دیگه میشه ۱۹ سالش😐💔

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ساله عضوید ۱۰ تا دونه پست چقدر ارومید شما 

حالا من یک ساله عضوم فقط تعداد پست و تعداد موضوعاتی که زدم و ببنید😂🤣

در رابطه با پسرتم اشکال نداره درس میشه من دخترم مثل پسرا بیرونم میگردم..

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

الان تازه یاد افتاده بچه دروغ گو شب تا صبح بیرونه 

و کلن ب حرف شما نیست...

بچه همه چی از خانواده یاد میگیره و رفیقا ...

از ۷ سال تا ۱۴ زمان هست ک بچه کنترل بشه و آموزشش بدین 

وقتی رهاش کنی دیگه ب همون شکل بار میاد

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

من حس میکنم زیادی توی نوجوونی دستشو باز گذاشتید و هر کاری خواسته کرده با هر کیم خواسته گشته الانم قشنگ بزرگ شده زورش میچربه 

با اون دختر خانومم ک نمیتونه ازدواج کنه!

نه سربازی رفته و نه کار داره کاری از دستش برنمیاد

نهایتا بهم میزنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من خودم همسن پسر این خانومم از دست خانوادم دیوونه شدم...

دقیقا مشخصه چون درکش نکردی بعدها پدر و مادر بشین متوجه میشین چه استرسی میکشن پدر و مادرها به خدا همش به خاطر خودتون هست هیچ پدر و مادری بد بچه اش رو نمی خواد

پول ندید بهش دستش بسته باشه ذات واقعی دوستاش مشخص میشه آدما رو باید تو سختی ها شناخت یه کاری کنید تو یه برحه ای امتحان پس بده . نمیدونم ولی مشخصه دوست داره بدون قید باشه و خوشبگذرونه که اونم محدودیت داره