2777
2789
[QUOTE=299637290]چرا چاره اینه ادم تا مطمین نشده از زندگیش تا ۶سال اول بچه نیاره بعدم خواست بیاره حد ...

بعد بچه که خب طبیعی شرایط اصلا پشت و رو میشه باید مدیریت کرد نه فقط زن هر دو تا بچه یکم بزرگ بشه اکثریت زوج ها بعد بچه زندگیشون دچار تنش میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی خسته شدم شوهرمم اذیت میکنه بچه رو نمیده 

🖤🥀

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خيلي بي انصافيه بچه گناه داره… حقوق شما بعنوان مادر هم كنار، خود بچه مادر ميخواد چند وقتشه بچه تون ...

۴سال

فک کن بعد سه ماه دیدمش انقد ذوق زده بود...قربونش برم چ شیرین زبون هم شده بود

دلیل فکر شما اینه فکر میکنید حس مادری برا همه ادم ها یکسان هست 

من حس میکنم خدایی نکرده این اتفاقات برام بیفته دیگه قلبم نزنه ... دیگه چیزی خوشحالم نکنه ...

واقعا چجوری بعضی ها یک سال بعد فراموش میکنن و دوباره با یکی دیگه اوکی میشن 

واقعا دل آدم مگه چقد ظرفیت داره

سه ماه برده بود نمی‌آوردبلاخره توافق کردیم ی هفته پیش من بود دوباره گرفت نمیده

برید دادگاه باهمون طلاق نامه ، باسرباز میفرستتون درخونه ی همسروبچه رو ازش میگیرن، البته اگه طلاق گرفتین اگه نه که با زبونبازی راضیش کنید یا هرقلقلی که میدوتید راضی میشه، یا صبوری کنید تازمان طلاق قطعی، اونموقع دیگه نمیتونه که نیاره، البته اگه بچه زیرهفت سال باشه که حضانتش کامل باشما میشه ، دختر اگه بالای نُه سال باشه خودش میتونه تصمیم بگیره دلش میخواد بامادرش بمونه یا با پدرش

برید دادگاه باهمون طلاق نامه ، باسرباز میفرستتون درخونه ی همسروبچه رو ازش میگیرن، البته اگه طلاق گرف ...

با سرباز رفتیم مادرش اظهار بی اطلاعی کرد از مکانشون،ولی بعدش ی هفته هست توافق کردیم زد زیرش

۴سال فک کن بعد سه ماه دیدمش انقد ذوق زده بود...قربونش برم چ شیرین زبون هم شده بود

الهي… خيلي كوچولوعه هنوز

انشاالله خدا خودش بهتون قدرت بده وگرنه چطور ميشه ادم چند ماه بچه اش رو نبينه

قطعا همسرتون  ادم بي انصافيه كه داره انقدر سنگدلانه اذيت ميكنه شما رو

من حس میکنم خدایی نکرده این اتفاقات برام بیفته دیگه قلبم نزنه ... دیگه چیزی خوشحالم نکنه ... واقعا ...

مادر بابک خرمدین هم مادر بود 😄

کلا میگم که حس مادری یه چیزه اسم مادر یه چیز دیگه 

دخترخاله من جدا شد ولی دخترشو گرفت از شوهرش الان ازدواج کرد منتهی دخترشو گذاشته پیش خالم یه دخهر بامزه سر زبون دار خیلی ناراحت میشیم از شرایطش 

بچه ها قربانی میشن برا همینم تاجایی که ممکنه بهتره ادم طلاق نگیره مگر اوضاع واقعا وخیم باشه 

الان یه تاپیک خوندم تازه یک هفته ازدواج کرده خپاسته بره پیش خانوادش شوهره گفته نه بد هم صحبت کرده باهاش چمدون بسته عقدنامه ورداشته جم‌کنه بره خونه باباش خب فکر کن پس فردا بچه بیارن چی میشه !؟ خیلی ها هم اینجا میلن طرفو شیر میکنن اره برو مگه برده ای و فلان 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ب جاهایی کشید ک دیگه کنارهم بودنمون صلاح نیست

ببین موافق اینم هستم یه طلاق خوب بهتر از یه زندگی متاهلی داغونه تاثیر. مخرب اون دومی رو بچه بیشتره 

ولی در کل بچه ها گناه دارن چه اونهایی که طلاق میکیرن والدینشون چه اونهایی که پدر و مادرشون زندگی خوبی با هم ندارن شاهد دعواهاشونن