2777
2789
عنوان

بنظرتون ناراحتی من نابجاست؟

155 بازدید | 6 پست

مامان من شخصی هست ک مدام سرکوفت میزنه و کلا دوست داره هر کاری ک بگه رو انجام بدی و در سال شاید ۳ ساعت برم خونش چون بهانه تراشی میکنه ک نیستم ک ...  ی ساعت بچه هام نگه نمیداره همش دنبال رفت و آمد با همسایهو و دوستاش .... چندبار بهش گفتم برگشته میگه مگه شما چه کاره من هستین شما فقط بچه من هستین همسایه و دوست من همه کاره من هستن .حالا رفته کلی قسطی برداشته به حساب من قرعه کشی براش نوشتم پولشو من نوشتم و دادم بهش وقتی درآمد هر سال حداقل ۴ تومن روز مادر یا تولد دادم  .البته این همسایه هم میگم کلا دختر ۲۵ ساله هست متاهل. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی شما کاملا به جاست یه مدت زیادی کاری براش نکن م خرج هم نکن تا قدر بدونه

فقط برای نیازهای مالی بمن تکیه میکنه .ولی موقعی که احتیاج دارم نیست حتی در طول روز یکبار هم زنگ نمیزنه در صورتیکه روزی چند بار به دختر همسایه زنگ میزنه