2777
2789
عنوان

بالاخره کارگاه زدم

253 بازدید | 20 پست

سلام من یه کاربر خیلی قدیمی هستم

یه بار تعلیق شدم .... اما کاربری بعدیمو که سالها داشتم چند وقت پیش به درخواست خودم تعلیق کردم،چون زیاد درددل کرده بودم و راستش کمی هم معتاد نی نی سایت شده بودم...

ممنونم که کمک های زیادی بهم کردید اگرچه خیلی ها از این سایت بد گفتن اما کاربرای اینجا همراهم بودند و قوت قلبم اینقدر انگیزه بهم دادید که الان یه کارگاه سرامیک زدم

به امید موفقیتت

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌خوام بعد یه مدت به علاقمندهای این حرفه چیزهایی رو که بلدم رایگان آموزش بدم

و به آنهایی که دنبال کار هستن با قیمت پایین کارها رو بفروشم تا اونها با قیمت بالا بفروشن 

فدای مهربونیت انشاالله که شما هم روز به روز موفق تر بشی و به خواسته های قشنگت برسی

❤❤❤❤

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من سری دوزی میکنم اما درامدم کمه سرمایه چه قدر میخاد؟

حساب نکردم خورد خورد خریدم جا و مکان داشتم و خب یه سری وسایل مثل میز و فایل و طبقات رو دست دوم خریدم ولی کوره تقریبا سی میلیون و مواد اولیه حدود پانزده میلیون شد 

قالبها هم بالای ده تومان ولی حدودی میگم دقیق حساب نکردم