من ۱۵ سالمه قدم ۱۶۲ ژنتیکم هم قد کوتاهه یعنی خانواده مادریم همه زیر ۱۶٠ ولی خانواده پدریم همه زناشون بالای ۱۷٠ ولی متسفانه پدرم کوتاهه من اگه هرروز ورزش کنم زینک بخورم والیبال برم میتونم تا ۱۶۸ برسم ارزومه🥺
نوشابه اصلا اصلا نخور اگه میخوای قد بکشی وگرنه نوشابه و نوشیدنی های گازدار همشو میسوزونه
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خانواده مادریم خیلی بلندن خانواده پدریم نه خیلی
من والیبال و شنا رو از ۱۰ سالگی رفتم تا الان که ۱۷ سالمه و قدم ۱۷۵ هستش
زینک پلاس هم خیلی خوردم چون ریزش مو داشتم اما فک کنم برا قد هم خوب باشه
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هیچوقت هم کفش پاشنه بلند نپوشیدم و خیلی دوس دارم یه بار بپوشم اما برا من خیلی بد میشه😅🥺