2777
2789

سلام دوستان چن سالتونه و چن ساله که پشت کنکورین ؟بازم پشت کنکور میمونین ؟از کی میخواین شروع کنین برای دوباره خوندن؟؟بنظرتون چی باعث میشه که بتونیم در طول یکسال قوی و پیوسته ادامه بدیم به خوندن و باوجود مشکلات زندگی کم نیاریم و به هدفمون برسیم ؟ایا مشاور دارین واینکه فک میکنین میتونیم چن نفری باهم یه تیم شیم و بخونیم یا تاثیری نداره؟؟

چون مشکل بزرگ خود من اینه که پیوسته نمیخونم و وسطا کم میارم و میگم نمیشه و کار من نیستو میرم تو فاز افسردگی ...

اگه راهکاری یا برنامه ای برای این مشکل و خوندن پیوسته برای امسال دارید(رشته تجربیم خودم ) اینجا باما به اشتراک بذارین تا ماام بتونیم استفاده کنیم.    

البته کسانی هم که موفق شدن از تجربیاتشون خوشحال میشیم استفاده کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته عزیزم؟ نه تیمی خوندن خوب نیست. تو کتابخونه باید ب دور از همه بخونی

من بزرگم گلم ۲۵شما چن سالته؟منتظر جواب کنکوری یا میخوای پشت بمونی؟ درسته بنظر خودمم همینطوره تنها تو کتابخونه خوبه ولی میترسم وسطای راه کم بیارم و ناامید شم نمیدونم چیکارکنم