الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شماره خونشون رو هم باید پاک کنه از تو گوشی شوهرش! من مادرشوهرم یه بار بحثمون شده بود می گفت می خوام زنگ بزنم مادرت! بعد عصرش همه شماره تلفن ها رو از تو گوشیش پاک کردم! جنبه و شعور ندارن!،
من با شوهرم دیروز داشتیم میرفتیم ویلامون که شب بمونیم...وسطه راه ی دفعه قاطی کرد،برگشت دمه خونه من و گذاشت،خودش رفت با رفیقاش.منم برا اولین بار،بعده ۲۰ سال رفتم خونموم و گفتم پدرام با دوستاسه،شاید شب نیاد....خانوادم میدونن گاهی با دوستاشه....صبح به جا اینکه به من زنگ بزنه،به مادرم زنگ زده که مهتاب اونجاست؟؟؟؟
مثل شوهر من زنگ زده بود به خواهرم گفته بود این دخترتون روانیه کردین تو پاچه من 🤣🤣اونم گفته بود ار روانیه ۲سال همش میومدی در خونه تا قبول کردیم تو روانیش کردی🤣🤣😁
👀این شوهرای ما هربار زنگ میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم والا🤷♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
مشکلتون دعواهای پیش پا افتادست یا بحث خیانت ایناست یا پول نمیده یا خسیسه دعواتون سر چیه؟
نه اصلانه خیانت ن رفیق بازی ن مواد هیچ فقط بچه بازی. تایه مشکلی پیش میاد فوری جامیزنه گندم برداشت کردیم خوب نبود کولرم خراب شد نق میزنه به من کلا ضعیفه مدیریت نداره اصلا