2777
2789
عنوان

پشیمونم ازازدواجم

420 بازدید | 36 پست

خیلی دلم گرفته ۷ساله ازدواج کردم پسرم یکسالشه این مدت هنوزنتونستم باخودم کناربیام انقدر که شوهرم رواعصابمه خوبی خیلی زیاد داره اما چندتابدی داره تمام خوبیاشو زیرسوال میبره قبلنها خیلی زندگیمودوست داشتم اماالان دیگه بود ونبود شوهرم برام مهم نیس سخته ااعتراف میکنم ازچشمم افتاده این مدت اخیرم کلا یه خط درمیان قهربودیم ازدیروزم همو شستیم گذاشتیم کنار. داریم خونه میسازیم شبا تواون خونه میمونه مواظب وسایلهاس منم توخونه خودمونم خواهرم شبامیادپیشم. مگه یه زن چی ازمرد میخواد چرابعضی مردا انقدر احمق وبی فکرن مدام تورقابته بامن. زبونش تلخه دفعه قبل دعوامون شد به ابجیم زنگ زد خیلی بدم اومد دیروز به بابام زنگ زده بود به ابجیمم زنگ زد گوشیش دستم بود جواب دادم هرچی تودلم بودگفتم. همیشه ازمردی ک بچه بازی داره بدم میومد نصیبم شد طولانی بودببخشید حالم خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوشی خواهر و پدر و مادر و ... ، شماره اش بلاک کن که نتونه بهشون زنگ بزنه!

تویه کوچه ایم خودشون میدونستن ب بابامم گفتم جوابشونده اما بااین حرکاتش واقعا زده شدم جزتنفر هیچی تووجودم نمونده

تو گوشی خواهر و پدر و مادر و ... ، شماره اش بلاک کن که نتونه بهشون زنگ بزنه!

اینطوری که زندگیش نابود میشه بجای اینکه یه راهکار مناسب برای حفظ زندگیش بدین داری کاری میکنی که شر براش درست بشه.

زنگ میزنه خونه اونوقت 

شماره خونشون رو هم باید پاک کنه از تو گوشی شوهرش!  من مادرشوهرم یه بار بحثمون شده بود می گفت می خوام زنگ بزنم مادرت!   بعد عصرش همه شماره تلفن ها رو از تو گوشیش پاک کردم!  جنبه و شعور ندارن!،

یا ارحم الراحمین
اینطوری که زندگیش نابود میشه بجای اینکه یه راهکار مناسب برای حفظ زندگیش بدین داری کاری میکنی که شر ب ...

این که شماره های خواهرم و مادرم و پدرم از تو گوشی شوهرم پاک کنم ، چه شری می شه؟  دقیقا چه کاری با اونها داره؟ 

یا ارحم الراحمین

من با شوهرم دیروز داشتیم میرفتیم ویلامون که شب بمونیم...وسطه راه ی دفعه قاطی کرد،برگشت دمه خونه من و گذاشت،خودش رفت با رفیقاش.منم برا اولین بار،بعده ۲۰ سال رفتم خونموم و گفتم پدرام با دوستاسه،شاید شب نیاد....خانوادم میدونن گاهی با دوستاشه....صبح به جا اینکه به من زنگ بزنه،به مادرم زنگ زده که مهتاب اونجاست؟؟؟؟

مثل شوهر من زنگ زده بود به خواهرم گفته بود این دخترتون روانیه کردین تو پاچه من 🤣🤣اونم گفته بود ار روانیه ۲سال همش میومدی در خونه تا قبول کردیم تو روانیش کردی🤣🤣😁

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
مشکلتون دعواهای پیش پا افتادست یا بحث خیانت ایناست یا پول نمیده یا خسیسه  دعواتون سر چیه؟

نه اصلانه خیانت ن رفیق بازی ن مواد هیچ فقط بچه بازی.  تایه مشکلی پیش میاد فوری جامیزنه گندم برداشت کردیم خوب نبود کولرم خراب شد نق میزنه به من کلا ضعیفه مدیریت نداره اصلا