2777
2789
عنوان

تاحالا عادتی رو ترک کردید؟

94 بازدید | 10 پست

چه طوری ی عادت نامناسب رو ترک کنیم؟ 

یا مثلاً چه طوری یک گناه رو ترک کردید؟(گناهی مثل غیبت،دروغ،کفر، شهوت و..) 

کتاب یا کانالی دارید که کمکتون کرده باشه؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

بیشتر توضیح میدید ؟ 

چه طور ترک کردی ؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اره تقریبا

بیشتر توضیح میدید ؟ 

چه طور ترک کردی ؟

دروغهربار میگم فقط اینبار راستشو میگم فقطط اینبار  ؤتونستم تاحد زیادی کنترلش کنم.برای ترک هر عادتی فشار به ذهنت نیاز هربار که انجامش دادی بگو همین یک دفعه است بعدش کارخودتو‌انجام بده تکنیک جالب و کاربردی 

آره..با خودم قرار داد بستم.

چه طوری مثلا

چه طوری مثلا

یسری همزمان با گناه من بچم آسیب دید،احساس کردم تقاص کارم رو بچم داده..دیگه انجام ندادم..بعد ترک گناه باعث میشه دیگه رغبتی بش نداشته باشم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️