2777
2789
سلام عزیزم برای کار و فناوری بهشون مهارت یاد بده خیلی تو هنرستان به درد میخوره،مثلا کاشی شکسته یاد ب ...

میدونین میگن کامپیوتر مرتبط نیست طبق لیستی که برای موقعی بوده که لیسانس کاروفناوری نبوده قبول نمیکنن تو اون ادامه بدیم‌ ما با اساتید حرف زدیم میگن نه باید اینم اضافه کنن تو کاروفناوری پر از کامپیوتر ما هم واحد کامپیوتر داشتیم اونهام پیگیرن نمیدونم اضافه بشه یا نه

مگه اینکه برم آزاد بخونم که اونجوری تو مصاحبه دکتری میگن غیرمرتبطه‌ قبول نمیکنن استاد دانشگاه فرهنگیان بشم اذیتم میکنن 

خودم الان برنامه نویسی پایتون میرم نمیدونم این کامپیوترو چطوری بردارم برای هنرستان میگن تخصصیه‌ باید رشته ش رو خونده باشی موندم توش

میدونین میگن کامپیوتر مرتبط نیست طبق لیستی که برای موقعی بوده که لیسانس کاروفناوری نبوده قبول نمیکنن ...

ما الان همکار داریم کامپیوتر خونده،سالهاست معماری درس میده ،چون کمبود داشتن

همه چی بستگی داره به خود اون مسئول و مقدار نیازشون 

حالا شما به کامپیوتر علاقه داری بنظرم بخون،شاید چند سال دیگه ،با همین پیگیری اساتید ،نظرشون عوض شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان همکار داریم کامپیوتر خونده،سالهاست معماری درس میده ،چون کمبود داشتنهمه چی بستگی داره به خود ...

من معماری رم حسابداری رم کلا دوست دارم هنرستانو

به نظرتون چیا بخونم که بتونم اونارو درس بدم 

حسابداری هم به نظرتون  ی دوره صفر تا صدشو‌ برم جمع میشه ؟

یا همون معماری چیا بخونم که بتونم درس بدم 

کتابای خود هنرستان و چیز،دیگه هم نیازه؟ 

اداره ما تو کامپیوتر بیشتر کمبود داره و حسابداری ولی کلا کمبود دارن

من معماری رم حسابداری رم کلا دوست دارم هنرستانوبه نظرتون چیا بخونم که بتونم اونارو درس بدم حسابداری ...

بچه های حسابداری معمولا درس نمیخونن نمیدونم چرا هر سال اینجورین🤦🏻‍♀️

شما خب خود کتابای اون اون رشته رو سالهای دهم یازده و دوازده رو در قدم اول بخون و خوب بلد باش

بچه های حسابداری معمولا درس نمیخونن نمیدونم چرا هر سال اینجورین🤦🏻‍♀️شما خب خود کتابای اون اون رشته ...

خیلی ممنونم ازتون واقعا 

بعد یه سری رشته ها مثل همین معماری میشه معلم چیز دیگه بود ولی خوب یاد گرفت از کتاب خودشون درس داد 

چیا دیگه اینطوریه تو هنرستان ؟ 

کامپیوتر رو مثلا بهم گقتن اینجوری نیست انگار تخصصیه

خیلی ممنونم ازتون واقعا بعد یه سری رشته ها مثل همین معماری میشه معلم چیز دیگه بود ولی خوب یاد گرفت ا ...

خود معماری هم خیلی تخصصیه ولی خب بعضیا استعداد دارن و علاقه دارن میتونن درس بدن

من خودم کودکیاری درس میدم اما در کنارش زبان انگلیسی هم درس میدم به همه کلاس ها

خود معماری هم خیلی تخصصیه ولی خب بعضیا استعداد دارن و علاقه دارن میتونن درس بدنمن خودم کودکیاری درس ...

چه جالب 

من اگه مدرک ttc از بیرون بگیرم میتونم داخل مدرسه هم درس بدم؟ 

راستش بچه ها اکثرا این مدرک رو دارن میترسم‌ کم بیارم😅

مگه اینکه هفتم هشتم برم 

خیلی دوست دارم جز درس خودم یه چیز دیگه هم درس بدم نمیدونم چی

چه جالب من اگه مدرک ttc از بیرون بگیرم میتونم داخل مدرسه هم درس بدم؟ راستش بچه ها اکثرا این مدرک رو ...

کاملا بستگی به مسئول اداره داره که اون مدرک ttcرو قبول کنه که بعنوان معلمش برید هنرستان یا نه

بازم شمار مدرک رو بگیر،ضرر نمیکنی

نه نه بچه های هنرستان معمولا خیلی ضعیفن،خیلی کم توشون خوب پیدا میشه ،اعتماد بنفستو حفظ کن

کاملا بستگی به مسئول اداره داره که اون مدرک ttcرو قبول کنه که بعنوان معلمش برید هنرستان یا نهبازم شم ...

خیلی لطف کردین 

ببخشین چند وقت یه بار سوال پیش میاد شما رو فقط میشناسم 

ممنونم واقعا🥰🥰