2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم اون تاپیک قفل شد اگه دوست داری جوابتو اینجا بدم؟

نه عزیزم ،اونجا جاش بود،شما خودتم خوب می‌دونی تعداد معدودی شاید بتونم تو این جامعه این حق و حقوق رو بگیرن،من منظورم خودم نبود ،وگرنه من هم مهریه دارم،هم حق و حقوق ،کاملا با رضایت دو طرف بهم داده شده،اما یه تعداد اقلیت نباید بیاین بگن اره همه حق و حقوق رو میدن ،شماها فرهنگتون جوریه که ندادن بهتون

نه عزیزم ،اونجا جاش بود،شما خودتم خوب می‌دونی تعداد معدودی شاید بتونم تو این جامعه این حق و حقوق رو ...

دقیقا این چیزا به فرهنگ بشتگی داره

یکی فکر میکنه دلیلی نداره نمیده یکی فکر میکنه چرا نباید بده میده

من ادم های زیادی میشناسم این حقوقو‌گرفتن و بنظرم ترویجش نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه که خانم ها با حق و‌جقوقشون اشنا بشن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دقیقا این چیزا به فرهنگ بشتگی داره یکی فکر میکنه دلیلی نداره نمیده یکی فکر میکنه چرا نباید بده میده ...

دقیقا فرهنگ عموم جامعه الان چنین چیزی رو اونجوری که شما میگی پذیرا نیست و اینکه اگه یه پسری قبول نکنه دلیلش بر بد بودنش نیست،شاید خونوادش نتونن هضم کنن،پس نباید گفت اگه یه نفر قبول نکرد ردش کنیم 

ترویجش خوبه اما جوری جلوه بدیم که همه راحت قبول میکنن،په

دقیقا فرهنگ عموم جامعه الان چنین چیزی رو اونجوری که شما میگی پذیرا نیست و اینکه اگه یه پسری قبول نکن ...

از نظر من پسری که حقوق برایر با خودش رو قبول نکنه یعنی دنبال سلطه بر زنشه 

از نظر من همچین مردی قابلیت هم+سر بودن رو نداره

از نظر من پسری که حقوق برایر با خودش رو قبول نکنه یعنی دنبال سلطه بر زنشه  از نظر من همچین مرد ...

نظرات متفاوته،من اینجور سفت و سخت نتیجه گیری نمیکنم ،به خیلی چیزا بستگی داره،مخصوصا تو جامعه بسته ما

نظرات متفاوته،من اینجور سفت و سخت نتیجه گیری نمیکنم ،به خیلی چیزا بستگی داره،مخصوصا تو جامعه بسته ما

عزیز من متناسب با باور و ارزش های خودم به این نتیجه رسیدم کسی دیگه لزوما قرار نیست مثل من فکر کنه

من نظر شخصی و اعتقاد خودم رو گفتم 

اینک بگم من همیرم رو‌مجبور نکردم به دادن این حقوق بخصوص حق طلاق، خودش گفت من اصلا نمیخوام یک روزم به زور و در حالیکه پلت با من نیست با من زندگی کنی!

سلام چشم

سلام خوبین ببخشین یه سوال داشتم اینجا میفرستم با اجازتون

یه سوال داشتم شما که تو هنرستان تدریس دارین میشه راهنماییی کنین من تو راهنمایی چجوری کاروفناوری رو درس بدم چیزارو به دخترا بگم بهتره؟ که پیش زمینه بشه براشون یا کمکی کنه 

یه سوال دیگم داشتم درس من به کامپیوتر خیلی مربوطه ولی تو رشته های مرتبط نیست برای ارشد با دوستم بریم وزارت خونه و اینها بگیم ممکنه مرتبط کنن برامون؟ اساتید هم پیگیرن برای این .

خیلی دوست دارم مثل شما هنرستان درس بدم مثلا همین کامپیوتر رو

سلام خوبین ببخشین یه سوال داشتم اینجا میفرستم با اجازتونیه سوال داشتم شما که تو هنرستان تدریس دارین ...

سلام عزیزم 

برای کار و فناوری بهشون مهارت یاد بده خیلی تو هنرستان به درد میخوره،مثلا کاشی شکسته یاد بده،یا مثلا تابلو دکوراتیو، نقاشی رنگ روغن رو بوم، ویترای،سوخته نگاری رو چوب.... اصلا هر مهارتی که خودت بلدی یادشون بدی خوبه برای هنرستان

شما میتونی غیر مرتبط بخونی اما این که اداره مدرک تون رو قبول کنه بستگی داره،ولی در کل معلم‌های کار و فناوری خیلی دستشون باز تره میتونن تو خیلی رشته ها ادامه تحصیل بدن از معماری و کامپیوتر بگیر تا طراحی دوخت و ...، باز باید ببینی اداره تون برای هنرستان چی کمبود دارن،ولی در کل اگه خیلی کمبود داشته باشن دیگه به مدرک کاری ندارن،هر کی بلد باشه تدریس کنه میبرن هنرستان