هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 عنوان دو سه روز به پریودی اگر جلوگیری نداشته باشم انکان داره حامله بشم؟ 255 بازدید | 26 پست بچه ها دو سه روز به پریودیم بود جلوگیری نداشتیمپس فرداش هم پریود شدمامکان داره پریودی بعدی پریود نشم و حامله بشم اثر همون باشه؟؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من 1402/04/16 | 13:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 من شدم الان یه سالشه🥰 متوجه شدی چجوری میگم عزیزم؟توروخدا درست بخون و راهنمایی کن خیلی مهمه خییییلی بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 مجردی؟ ن بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 نه اصلا اون موقع تخمک گذاری نیست یعنی به هیچ عنوان احتمالش نیس؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37585 چه جورمتاهلی که نمیدونی وقتی کسی پریودبشه یعنی باردارنیست عزیزم نکن چون تواین روابط فقط زنه که ضررمیکنه تمام توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2453 من داشتم حامله هم نشدم تخمکی نیس که بخوای حامله بشی چون پریود شدی دیگه کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2453 یعنی به هیچ عنوان احتمالش نیس؟ نه دیگه پریود شدی دیگه کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 چه جورمتاهلی که نمیدونی وقتی کسی پریودبشه یعنی باردارنیست عزیزم نکن چون تواین روابط فقط زنه که ضررمی ... خوب شد گفتی بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 من داشتم حامله هم نشدم تخمکی نیس که بخوای حامله بشی چون پریود شدی دیگه ببین یعنی امکانش صفره؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من