هاااااااانیه مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 عنوان دو سه روز به پریودی اگر جلوگیری نداشته باشم انکان داره حامله بشم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست بچه ها دو سه روز به پریودیم بود جلوگیری نداشتیمپس فرداش هم پریود شدمامکان داره پریودی بعدی پریود نشم و حامله بشم اثر همون باشه؟؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من 1402/04/16 | 13:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2454 ما فکر کردیم امکان نداره ۸ ساله که جلوگیری داریم و هیچی نشده ماه قبل دو روز به پریودی جلوگیری نداش ... شاید با پیش آب باردار شدی کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 شاید با پیش آب باردار شدی ن عشقم حس میکنم از همون موقعس بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2454 ببین یعنی امکانش صفره؟ منکه نشدم و بعدش پری شدم اخه تخمک نبود که پریود شدم دیگه کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 بله ،از همون موقع هست، خودمم میگم از اون موقعس اخه ما خیلی سفت و سخت جلوگیری داشتیم بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 منکه نشدم و بعدش پری شدم اخه تخمک نبود که پریود شدم دیگه میگن بعضیا میشن بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2454 میگن بعضیا میشن چه جالب تاحالا ندیده بودم کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 چه جالب تاحالا ندیده بودم حالا منو ببین یه بدشانس بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2454 حالا منو ببین یه بدشانس خدا بهم رحم کرده من باردار نشدم🥴چرا اخه عزیزم چرا بدشانس خدا بهت ی نی نی داده کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37197 خوب شد گفتی درسته متاهلی ببخشیدمن بدمتوجه شدم یجورخوندم احساس کردم ۱۶ سالته توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 خدا بهم رحم کرده من باردار نشدم🥴چرا اخه عزیزم چرا بدشانس خدا بهت ی نی نی داده نمیخاستیم اخه شرایطشو نداریمبازم خدا هرچی صلاح میدونه بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
niloofar_m31 عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5800 متوجه شدی چجوری میگم عزیزم؟ توروخدا درست بخون و راهنمایی کن خیلی مهمه خییییلی بله دو سه روز مونده بود تا پریودی بعدیرابطه محافظت نشده داشتم و قرص اورژانس نداشتم و سخت بود خریدشخودم رو توجیه کردم که چند روز دیگه پریود میشم و الان احتمال نداره اصلا و ....
niloofar_m31 عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5800 راستی ندیدم خب پریود شدی تموم شده کهمن پریود نشدم دیگه