2777
2789

من از کلاس چهارم قلم چی می رم 

به نظرم قلم چی خیلی خوبه بعضی از سوالاتش استاندارد نیست ولی باعث میشه سرعت تست زنی بالا بره و وقت کم نیاری توی کنکور و با همه نمونه سوالات آشنا بشی 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از کلاس چهارم قلم چی می رم  به نظرم قلم چی خیلی خوبه بعضی از سوالاتش استاندارد نیست ولی باع ...

اره خودمم امسال رفتم راضی بودم

میگن سطح سوالا خیلی بالاتره باعث میشه زده بشین و اینا برای شما اینطور بوده؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

هرکدوم میری تراز و رتبه برات مهم نباشه فقط با درصد تحلیل کن و ازمون ازمایشی های دیگه رو هم بگیر و حلشون کن

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
اره خودمم امسال رفتم راضی بودم میگن سطح سوالا خیلی بالاتره باعث میشه زده بشین و اینا برای شما اینطو ...

نه اینطور نبوده چون همه نوع سطحی سوال هست 

و به نظرم کسی این حرف رو می زنه که هدف نداشته باشه و به زور رفته باشه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

به نظر من سطح سوالات بالاتره باعث انگیزه بیشتر میشه یکم خسته میشی ولی بعد انگیزه می گیری

مرسی عزیزممم خیلی شک داشتم واقعا

خواهش می کنم 

فقط اگر ثبت نام کردی تراز برات اهمیت نداشته باشه فقط رتبه ات و درصد هات خیلی مهمه

رتبم زیر چقدر باشه خوبه؟

بستگی به شهرت داره 

رتبه ات رو در شهر و کشور باید در نظر بگیری 

ولی برای پزشکی میانگین ترازت باید روی ۷ هزار و ۶۰۰ باشه 

و درصد هات باید بالای ۶۰ باشه