2789
عنوان

🥺بیاین دلداریم بدین

82 بازدید | 9 پست

بچه ها من عمل اسلیو دارم یه هفته دیگه

یکشنبه یه عروسی که چه عرض کنم، یه نیمچه عروسی دعوت شدیم که کسی آنچنان لباس مجلسی باز توش نمیشه، جاش به شدت کوچیکه و شاید مجبور به با آقایون یع جا بودن باشیم اونم تو منطقع ای که همه نیمه مذهبین. 

حالا مادرم گیر داده این عروسی من باید بیام

منم از روزی که وقت عمل گرفتم دکتره گف هرچی دوس داری بخور که بعدا هوسش نکنی. و  تپل تر شدم اللن

لباس مجلسیم تنگه و اذیتم میکنه و مادرم کوتاه نمیاد که من حضور نداشته باشممممم. تو روخدا یع راه حل بگین که بتونم راضیش کنم که نرم، حوصله نگاه های سنگین هیچ کسو ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مگه با مادرت رودرواسی داری خو بگو نمیام مشکلت رو توضیح بده براش باید درک کنه . اصلا چرا ادم باید جایی بره که بهش خوش نمیگذره 

یه چیز دیگه . عزیزم چرا عمل اسلیو میکنی راهدیگه نداره لاغر بشی به خدا بعدا اذیت میشی هاااا با ورزش و رژیم نمیشد لاغر کنی بعضی ها با اصلاحدمزاج تو طب سنتی وزنشون کاهش پیدا کرده کسایی که رطوبت بدنشون بالاس معمولا چاقن باید مزاج و طبع بدن اصلاح بشه تا رژیم و ورزش جواب بده

عزیزم مگه با مادرت رودرواسی داری خو بگو نمیام مشکلت رو توضیح بده براش باید درک کنه . اصلا چرا ادم با ...

من 21سالمع تو این 21سال یه روزم بی رژیم نگذشته غیر از زمان توفولیتم. به خدا همه راه رفتم تهش پناه ب این اوردم. بعد من با غریبع راحت ترم تا مادرم. حرف متوحه نمیشه. فقط فکر حرف مردمه ک اگ نباشی چی میگن

من 21سالمع تو این 21سال یه روزم بی رژیم نگذشته غیر از زمان توفولیتم. به خدا همه راه رفتم تهش پناه ب ...

ورزش چی ؟ ورزشم کردی ؟ خیلی جوانی هااا از الان اسلیو معده اخه ؟؟؟ به خدا حیفه یعنی رژیم اصولی گرفتی ؟ ورزش اصولی کردی و نشد ؟؟؟؟

پیش دکتر طب سنتی هم کاش میرفتی طبع و مزاجت رو درست میکرد بعد ورزش و تغذیه رو امتحان میکردی تو هم سن دخترمی . دلم میسوزه که میگم با این سن کم به خودت اسیب نزن دکترا واسه پول هر کاری میکنن به خدا من ده سال اگزمای شدید پوستی داشتم دکترای طب نوین پدرمو دراوردن با داروها و توصیه های گرون و بدرد نخورشون با طب سنتی تو دو دوره درمان خوب شدم نا امید نشدم همش تلاش کردم واسه خوب شدنم تو هم نا امید نشو فقط بگم اسلیو معده خوب نیس عزیزم خیلی ها کردن پشیمون شدن نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی تو جوانی دلم میسوزه