2777
2789
عنوان

خانماي اصفهاني بياااايد

81 بازدید | 6 پست

خانما به نظرتون برا مشكل سندرم تخمدان پلي كيستيك تحت نظر دكتر زنان باشيم بهتره يا غدد؟ كسي اصفهان دكتر خوب ميشناسه برا اين بيماري راضي باشه ازش 

فکر کنم اگر مجردی غدد بهتره ولی اگر متاهلی و قصد اقدام به بارداری داری زنان بهتره

نمیدونم چرا دکترای زنان اصلا مجردا رو تحویل نمیگیرن. وقتی یه مشکلی میگی اصلا جدیت نمیگیرن. نمیدونم شایدم دکترایی که من رفتم این مدلی بودن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم اگر مجردی غدد بهتره ولی اگر متاهلی و قصد اقدام به بارداری داری زنان بهتره نمیدونم چرا دکترا ...

اره دقيقا همينه فقط فكرشون توبارداريه اصلا مهم نيست براشون عوارضت 

شما متخصص غدد خوب ميشناسي اصفهان؟

اره دقيقا همينه فقط فكرشون توبارداريه اصلا مهم نيست براشون عوارضت  شما متخصص غدد خوب ميشناسي ا ...

نه عزیزم من یه شهر دیگه ام

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»