2777
2789

واقعا چرا اینقدر مریض داریم اصلا باورم نمیشه 

خیلی بده که من اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه کلا ناامید شدم و ترسیدم  

واقعا اینقدر مریض ریخته تو دیوار صبح جمعه 

یه لباس داشتم مال 15 سال پیش مراسم پاتختی خودم تو تمیزکاری خونه گفتم بفروشمش دیوار 

به عکس که لباس تن خودمه انتخاب کردم کلمو که حذف کردم دستهام و جلوی یقه ام هم که لخت بود با قلم کامل پوشوندم گذاشتم 

یعنی از نیم‌ساعت پیش تا الان بخدا اگه بگم 60 نفر پیام دادن عکس بدون قلم بذار بذار تنتو ببینم جووون تو تنت قشنگه و کلی چیزای دیگه 

خیلی  هاشونم که با احتیاط وارد شدن  که عکس واضح نیست میشه عکسای بیشتر بذاری درصورتی عکس کاملا واضحه و لباس کامل مشخصه مدلش 

حالم بد شد بخدا 

حذف کردم آگهی رو 

یه جنوبی عاشق شمال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهری خیلی وقته اوضاع خرابه ، همون اول نباید تو تنت عکس لباسو میذاشتی ،از رخت آویز می تونستی استفاده کنی

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

عزبزم نمیدونستی دیوار شده پاتوق؟

😐

به اسم فروش کفش..به طرف پیام میدن سایزت چنده؟جعبه دارع؟؟,

سابز همون سایزع جعبه همون مکانه🤣

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
خیلی وقته اوضاع خرابه ، همون اول نباید تو تنت عکس لباسو میذاشتی ،از رخت آویز می تونستی استفاده کنی

جدا نمیدونستم اینطوری اصلا فکر نمیکردم برای کسی جذاب باشه اخه همه جام پوشوندن با قلم هیچی مشخص نیست بجز لباس

یه جنوبی عاشق شمال

من وقتی خیابون میرم بیشتر مزاحمام مردای سن بالای بیمار هستن 

حالا خودمم خیلی ریز نقشم و کم سن به نظر میام 

این واقعا ترسناکه 

اینا اینجوری رحم نمیکنن خدایی نکرده یه دختر بچه یا نوجوون پیششون تنها بمونه چی 

اصلا خودشون خانواده دارن؟ خواهر مادر دختر زن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ما استکان نعلبکی لب پر شده میذاریم دیوار هزار تا مزاحم مرد تا شب ولمون نمیکنن 

شما لباس رو پوشیدی تو تن خودت گذاشتی یقه و سر رو پوشاندی بعد میگی چرا زنگ‌میزنن و کاملش رو میخوان ؟ 

دیوار شده مرکز مزاحمت  و فلان کار ....

عزبزم نمیدونستی دیوار شده پاتوق؟ 😐 به اسم فروش کفش..به طرف پیام میدن سایزت چنده؟جعبه دارع؟؟, ساب ...

نه بخدا من تا حالا تو دیوار آگهی نذاشته بودم این شد اول و آخرم دیگه 

خرید زیاد کردم از دیوار ولی آگهی نه

یه جنوبی عاشق شمال