2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلوغ زودرس محسوب میشه. یعنی اگر سن استخوانی بیشتر از تقویمیه، بلوغ زودرسه. بهش آمپول میدن ماهانه بزنه که جلوی بلوغ رو بگیره و قدش رشد کنه. هر شب هم باید کلسیم بخوره 

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
بیشتر نیست که  خیلی کمتره سن استخوانیش نسبت به تقویمی

خب پس بهش شاید آمپول های رشد و تقویتی بده.به هر حال اینجا دنبال جواب نباش. متخصص که نیستن هیچ، حالا میکن ضرر داره و نرو دنبال درمان. برو فلان چیزو از عطاری بگیر. حتما پیگیر حرف دکتر باش فقط

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
خب پس بهش شاید آمپول های رشد و تقویتی بده.به هر حال اینجا دنبال جواب نباش. متخصص که نیستن هیچ، حالا ...

پیگیر درمان هستم

و دارو داده تا ۶ ماه.

خواستم. ببینم کسی بوده که همچین تجربه ای داشته باشه

پیگیر درمان هستم و دارو داده تا ۶ ماه. خواستم. ببینم کسی بوده که همچین تجربه ای داشته باشه

پسر همسایمون از استخوان دور مچ دکتر گفته بود دوسال و نیم رشدش عقبه،دارو و..دادن و درآخر گفته بود اوکیه