2777
2789
عنوان

تشریف بیارید بهتون عیدی بدم🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم🌱

میشه درمورد حساسیت ب پروتین گاوی کمکم کنی.تو پستای قدیمی دیدم شما نطر داده بودی. بچه شما کی خوب شد ؟چیا حذف کردید؟ من خیلی نگرانم.پسرم ۵ماه نیمشه تقریبا قد وزنش خیلی خوبه فقط این خون تو مدفوعش اعصابمو خورد کرده. تخم مرغم نباید بخورم؟ چون شیرم خوبه وزنشم خوبه دکتر نمیزاره قط کنم شیر خشک بدم. میترسم تا بفهمم ب چیا حسایت داره مشکلش حادتر شه. اخه اولا رگه بود الان خون از رگه بیستر.دکتر گف تا۹ماهگی رعایت کنم.لبنیات و گوشت گاوی ارده کنحد سویا اجیل نخورم

میشه درمورد حساسیت ب پروتین گاوی کمکم کنی.تو پستای قدیمی دیدم شما نطر داده بودی. بچه شما کی خوب شد ؟ ...

سلام عزیزم

نترس اصلا مشکلی نیس

پسر منم مثل بچه شما بود 

من فقط گوشت گوساله و لبنیات مخصوصا شیر نمیخوردم

شیش ماهش که تموم شد پزشکش گفت میتونم یواش یواش از ماست شروع کنم به خوردن ولی پاستوریزه 

دیگه تا یکسالگی خوبِ خوب میشه

از خون تو مدفوعش ناراحت نباش چیزی نیس

فقط حتما قطر آهنشو به موقع بده فراموش نکن

سلام عزیزم نترس اصلا مشکلی نیس پسر منم مثل بچه شما بود  من فقط گوشت گوساله و لبنیات مخصوصا ش ...

علایم پسر شما چی بود؟ من ارده کنجد سویا گوشت گوساله  اجیل لبنیات چیزای بیرونی مث کیک کلوچه اینام نمیخورم. تخم مرغ خوردم چیپس ابمیوه نمیدونم از کدومشه ک باز خون بود. دکترش گف تا ۹ماهگی باید رژیم بگیرم

علایم پسر شما چی بود؟ من ارده کنجد سویا گوشت گوساله  اجیل لبنیات چیزای بیرونی مث کیک کلوچه اینا ...

علائم پسر منم خون تو مدفوع بود گاهی زیاد میشد

اوایل خیلی خودمو اذیت میکردم

رژیم سخت خودم گرفتم اما باز گاهی خون میدیدم

ولی به خودم گفتم اگه خیلی خطرناک بود انقد خوب وزن نمیگرفت یا انقد سرحال نبود

دیگه تصمیم گرفتم حرف دکترو گوش کنم اعصاب خودمو بهم نریزم

منم تا ۱ سالگی رژیم داشتم ولی نه همه چیو یواش یواش دکتر پسرم مجاز میکرد برام

دیگه اخراش شیر و پنیر فقط نمیخوردم

علائم پسر منم خون تو مدفوع بود گاهی زیاد میشد اوایل خیلی خودمو اذیت میکردم رژیم سخت خودم گرفتم اما ...

پسر منم وزنش خیلی خوبه ۱کیلو هم اضافه داره.منم خیلی اعصابم خرد میشه همش میگم منک رعایت میکنم چرا باز اینجوریه یا من باعث نشم بدتر شه یا بزرگ شه مشکل براش پیش بیاد.کمکی زود شرو کردی؟

پسر منم وزنش خیلی خوبه ۱کیلو هم اضافه داره.منم خیلی اعصابم خرد میشه همش میگم منک رعایت میکنم چرا باز ...

همه این فکرارو منم داشتم

ولی واقعیت اینکه حساسیته و چیز خاصی نیس و میگذره

که معمولا این نوع حساسیت ارثه 

ممکنه پدر یا مادر یا هر دو در گذشته داشتن

ولی قدیما خیلی اهمیت نداشت واسه پدر مادرا دقت نمیکردن و خود به خود ماها خوب میشدیم

حتی الان گاهی واسه پسرم بروز میکنه مثلا شیر میخوره گاهی اوقات کم  پیش میاد یهو دلپیچه میگیره که از همون حساسیتشه

اصلا نگران نباشید 

الکی اعصابتونو خرد کنید نمیتونید از این دوران شیرین و سن پسرتون لذت کافیو ببرید

خیر من کمکیو زود شروع نکردم پزشکش وقتی ۶ ماهش کامل شد گفت شروع کنم 

همه این فکرارو منم داشتم ولی واقعیت اینکه حساسیته و چیز خاصی نیس و میگذره که معمولا این نوع حساسیت ...

هم من هم باباش چیزای محلی پرچرب میخوریم اذیت میشیم دلدرد .دکتر پسر منم گف ۶شرو کنم کمکی