2777
2789
عنوان

پول به عنوان کادو تولد

546 بازدید | 15 پست

خداوکیلی هیچ جوره از اول تا حالا نتونستم درکش کنم

۵۰ تومن. ۱۰۰ تومن. ۳۰۰ تومن. ۵۰۰ تومن.

بابا ی چیزی بخرین یارو استفاده کنه

عطر

رمان

کتاب

مرگ

شمعدانی و شمع

لباس

کیف 

کفش

و...

تو این اوضاع گرونی و وضعیت خرابی که داریم

باید برای اینکه پول عیدی بدین رو میلیون بدین

۱ تومن. سه تومن.  ده تومن

پول اصلا حذف شد از بین گزینه ها تا زمانی که دلار بشه هزار تومن

مشخصه خیلی دلم پره؟😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخواب خیلی حالت بده.فردا صحبت میکنیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعضیا خب پولو ترجیح میدن ب کادو نمونه اش خواهر شوهرم هرچی بخریم پس میده میگه پولشو بدین 😐 واسه دخترش لباس خریدم ی تومن گفت کاش پولشو میدادین منم کم کاری نکردم لباسو پس دادم بجاش ۳۰۰ پول دادم گفتم لیاقت نداشتی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

پول ک بهتره اتفاقا فامیل ما زیادم میدن

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍