2777
2789

من وقتی بچه بودم خیلی جالب بودم خداوکیلی باید ازم فیلم کمدی میساختن😂😂

ی بار داشتیم می‌رفتیم بیرون ، بعد تو بزرگراه بودیم و ترافیک بود

جلومون ی اتوبوس بود که سر تا سر طراحی شده بود تا ی سیرکی رو تبلیغ کنه

پشتش که میشد نمای دید ما ، نوشته بود : سیرک بین المللی فلان 

من اینو خدارو صد هزار مرتبه شکر تو دلم برا خودم خوندم 🤣

حالا چطوری خونده بودم؟ سیرک بین اَل مَلی

براشم داستان ساخته بودم که خودمو قانع کنم درست خوندممممم🤣🤣

اینطوری بود که میگفتم اَل و مَل دو نفرن 

دو نفر که باهم بین مردم دعوا میکنن

اَل قرمز پوشیده مَل آبی

بعد اینطوربم بودم که ول کن بابا حوصله ندارم برم دعوا مردم رو ببینم🤣🤣

تا اینکه چند روز بعد وقتی دوباره تو ترافیک جلوی ی اتوبوس بودیم

مامانم برامون درستش رو خوند

.

.

.

این یکی هم بگم خداوکیلی خیلی خوبه😂😂 سر این تا ی ماه سوژه بودم و مامانم تا شنید ازم زنگ زد به هرکی که میتونست تعریف میکرد و اونا هررررهرررر میخندیدن🤣🤣🤣

من ۱۲ سالم بود

بعد مامانم گفت برام چایی بریز

من رفتم چایی ریختم ( تو این لیوان شیشه ای ها ) و اوردم

مامانم گفت این که خیلی سنگینه ( چایی پررنگ رو میگن سنگین )

ی نگاه بهش انداختم و بعد گفتم نه مامان میتونم بیارمش خیلی سنگین نیست🤣🤣🤣🤣

خدااا منو از رو زمین بردار وای

فقط چایی😂🙋🏻‍♀️

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظاهرا یه بار خوشبو کننده یا یه قرص واسه ماشین لباسشویی انداختم تو آب گلدونمون🤦‍♀️

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
به حضرت عباس من خیلی مظلومم

عزیزم 😁🌺

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

نمیدونم چرا این خاطره یادم اومد .

با مامانم رفته بودیم بازار . تو بازار بهش گفتم پی پی دارم . محل نداد . ۵ سالم بود ‌.گفت الآن ماشین میگیرم میریم خونه .

تاکسی دربست گرفت ، ولی من تو همون فاصله تو  تاکسی دستشویی کردم .

طفلی مامانم چقدر شرمنده شد 😔😔😔

تاکسی آشنا بود . الآنم میبینمش و هروقت میبینم یادم میاد میخوام زمین دهن وا کنه برم توش 

وقتی هفت سالم از مدرسه درومدم یه موتور هوندایی با دوستش قولم زدن که منو قزاره ببرن خونمون تو یک باغ بهم تجاوز کردن پسرخالم بهم تجاوز کرد به بهونه رسوندن من و پسر خواهر زندایی معصومم که اسمش شهرام بود موقع خواب همینطور و تو سفر مشهد تو یک کاروان پسر کاروان هم همینطور دستم شکست بهم گفتن باید برم مدرسه عقب مونده ها درس بخونم اما من رفتم مدرسه همه نمره هام بیست شد همیشه ضعف جسمانی داشتم و چشام سیاه میشد و سه تا خاهر دارم میگن چون ما بزرگتریم باید. هرچی میگیم گوش کنی تو نوجوانی دومادمون افسردم کرد شدید من تو بچگی چشم چپم رو از دست دادم کلیه چپم هم دیگه درست کار نکرد و تو بزرگسالی رفتم کما احتمال زنده موندنم شد یک درصد همیشه با حسرت و درد زندگی کردم. و پیش مردم کارگری میکردم 

عاشق ذهن پویات شدم اسی😂 ال و مل اخه چرا باید دعواشونو واسه مردم به نمایش میذاشتن؟

بابااااا🤣🤣🤣🤣 نمیدونم چرا همچین فکری کردم مثل کشتی و اینا بودن دیگه