یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه خونه آپارتمانی ازواحدهای برجهای دریاچه چیتگر خریده
واه چه وحشتناک من یه مدت شهرستان بودیم تایم زیادی همسرم سرکار بود و من تنها بودم چن فیلم ترسناک دیدم بعدش واقعا احساس میکردم ظرفا تکون میخورن یا اینکه زیر پتو بودم احساس میکردم یکی بالاسرم و سنگینیش زیر پتو حس میکردم دیگه کاملا قطع کردم فیلم ترسناک دیدنو این چیزا هم قطع شدن ولی همچنان صدا ظرفا میومد از همسایه واحد بغلیمون سوال پرسیدم و تعریف کردم چی شده گفت بیخیال راجبش حرف نزنم تو تنهایی تو خونه فک کنم چیزی وجود داشته تو گذشته که نخواست بترسم
به خانمی تعریف کرده بود شوهرش راننده بود نصف شب تو یه بیابون کنار خیابون وایمیسته بره دسشویی کنه سمت ...
یکبارم ی خانم تعریف میکرد خواهرم همسرش راننده بود ،زمستون بار زد برامشهد از جاده طبس میرفتیم،تو بیابون بچم جیشش گرفت 3/5،پیاده شدن و بچه را کنار ماشین گذاشتن ،میگه خواهرم میخواسته از شوهرش اب گرم بگیره ازطرف در،راننده میره اب میریزه تو افتابه تا برمیگرده می بینه بچش نیست،میگه تماااااااام اون اطراف رامیگردن ،تو بیابون نورمیندازن،هرررررچی میگردن نبوده ک نبوده،بعد یکسال وهفت ماه بعد یک راننده دیگه گوشه جاده همون نقطه میبینتش بایک پیرمرد یک بچه وایساده،نگه میداره میگه کجا میزی پدر،میگه من هیچ جا ولی این بچه رابردم دستشویی،بابا مامانش رفتن ،باباش اسم وفامیلش اینه راننده هم هست ببرش بهش بگو،بچتو بردم تا بفهمی،نبود یک بچه کوچیک یعنی چه،دیگه وقتی یک بچه شتر دیدی وسط بیابون بش تیر نزنی،میگه چ ربطی داره ،گروگان گرفتی بچه را ،چه نسبتی داری با بچه،میگه یک دفعه یک خنده ی زشتی کرد ک تمام موهام سیخ شد و مثل دیونه ها هی غقب عقبی رفت تاکلا محوشد،
میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
وایی باید خودشون از این قضیه ها دور کنن مث من فک کنن خیالاتی شدن راستش من همش میگفتم خونه آپارتمانی اصلا جن نداره و کلا وجودش منکر شدم چون باید تو اون خونه دوام میاوردم ولی بچه وحشتناکه نمونن توی اون خونه
خونه ما هم وقتی مجرد بودم داشت خیلی اذیت شدیم ۳ ماهه فرار کردیم، فکر کن منو دوتا خواهرام یه ش ب ساع ...
اتاقمون دوتا پنجره داشت یکی رو به کوچه و یکی رو به حیاط که هر شب با فاصله چندثانیه هردو پنجره رو تقه میزدن و از اتاق بغلیمون که کلا مثل انباری ازش استفاده میکردیم صدای دودن و پا میومد، یه شبم خواهرم بیدار شد دید ذون یکی خواهرم نشسته بالای تشکش بهش گفته چرا نشستی اونم با غیض نگاش کرده بعد بهو میبینه خود خواهرم زیر پتو سرجاش خوابه و این فوتوکپیش بالا سرشه
خونه شما هم جای خاصی بود یا نه؟ چطور میشه جن بره توی خونه آدما اگه قدیمی باشه خب طبیعیه ممکنه خونه ه ...
نه اون زمان همه خونه ها ویلایی بود و خونه ای هم که ما گرفته بودیم نوساز نبود ولی همچینم قدیمی نبود، ولی مورد دار بود و همسایه ها بهمون گفتنخونه غصبیه و هیچکس نمیتونه توش دووم بیاره صاحبای اصلیش مرده بودن
نه اون زمان همه خونه ها ویلایی بود و خونه ای هم که ما گرفته بودیم نوساز نبود ولی همچینم قدیمی نبود، ...
ما اون موقع اجاره نشین بودیم و بعد که پاشدیم تازه ملت دهن باز کردن که توی اون خونه چه غلطایی که نکردن و چه بلاهایی که سر بچه های اون صاحبای خونه بعد مرگشون نیووردن
توی اون خونه خیلی اتفاقای عجیب میوفتاد، مثلا تنگ ماهی گلی یهو سر از فریزر درمیاورد یا داداشم که خیلی کوچولو بود توپ رو به یه سمت شوت میکرد یهو توپ برمیگشت انگار یکی شوتش میکنه یه گربه سیاه هم یهو میومد توی خونه که معلوم نبود از کجا اومده و جالب اینکه همه این اتفاقا جلوی ما بچه ها میوفتاد نه مامان و بابام