2777
2789
خدا رحمش کنه حتی اگه تقدیرش مرگه با خودکشی نباشه 😔

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارت درست نیست عزیزم باید امید واری بدی و دعا کنی  دیگه بقیش به خواست و صلاح خداست

رفتار تو درست نیست که میپری وسط و فکر میکنی فقط تو میتونی نظر بدی

دو روز دیگه دستگاه رو قطع میکنن امید واهی بدم که فردا تو شوک واقعیت بره

قبل من بیمارستان و دکتر اتمام حجت کرده

رفتار تو درست نیست که میپری وسط و فکر میکنی فقط تو میتونی نظر بدی دو روز دیگه دستگاه رو قطع میکنن ا ...

علت عصبانیتو پرخاشگریتو متوجه نمیشم ولی حتما دنیا بهت سخت گرفته  که اینطوری ناراحتی 

امیدوارم خدا به شما آرامش بده و همه مریضام به برکت عید غدیر شفا بگیرن 

راسی ،عیدت مبارک 💖

علت عصبانیتو پرخاشگریتو متوجه نمیشم ولی حتما دنیا بهت سخت گرفته  که اینطوری ناراحتی  امید ...

این برداشت خودته عزیز ، پیام توی نی نی سایت ویسی احساسی چیزی داره شما متوجه شدی من عصبانیم 

این برداشت خودته عزیز ، پیام توی نی نی سایت ویسی احساسی چیزی داره شما متوجه شدی من عصبانیم ...

بله متاسفانه یکم حالت عصبی برداشت میشد ولی الان خوب شد 😊 

حالا خداروشکر که اشتباه کردم 

الهی همیشه شاد باشی