2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف پسر بود 

برا خودش داشت جور میکرد 

ببین چند نفرو گول زده تا الان 

اولش میگه پولداره و خرج میکنه فلان کارو انجام بدی 

طرف دورازجون خر بشه بره بده بمونه توی گِل

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
والا یه تاپیک هم میذاری خانما و دخترا بیشتر حواسشون رو جمع کنن میگن غیر اخلاقی و میترکونن

دقیقااا انقدر با بهانه های مختلف میان حلو 

۹۹درصد اقایونم برای خواهرشون کادو میخوان بخرن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

وا جرا ترکیدداشتم میخوندم  اسکرینارو 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

عکس لباس رو نمیذاری ؟

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دقیقااا انقدر با بهانه های مختلف میان حلو  ۹۹درصد اقایونم برای خواهرشون کادو میخوان بخرن😂

جریان منو خوندی ؟ اون خیلی وحشتناک بود هیچ جا جرات نکردم تعریفش کنم .نه سایت نه به نزدیک ترین آدمای زندگیم .فقط گاهی یادم میاد می خوام بالا بیارم .در این حد حالم بد شد که خط رو درآوردم  انداختم دور خط جدید خریدم